• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się :P produkcja jak niewiem.. nadrobie jutro bo zaraz do pracy.

byłam u lekarza mam zapalenie gardła chciała mi dać zwolnienie ale odmówiłam! antybiotyk i jakies wzmacniajace mi przepisała.

Buziam was i życze miłego dnia :*

reklama
No chyba można a czemu by nie ja słyszałam że nie wolno jeść surowych ryb mięsa sera pleśniowego ale o śledziu nic nie słyszałam. Nawet stare zabobony mówią że jak ma się ochotę na śledzia w czekoladzie to ciąża jest:-D

jestem już po dwóch pączusiach, wystarczy :) Kierownik katedry zrobił nam przerwę pączkową jak co roku :)

czytam trochę o witaminkach jakie łykać podczas starań, widzę że bioflawonoidy są bardzo przydatne, no i muszę ten tran kupić bo o nim mi lekarz mówił, żeby łykać :)

Anula nie chcę słuchać ani czytać o tym ze Ci się nie uda! nie nie nie :wściekła/y: uda się na pewno, który aniołek nie chciałby takiej zwariowanej Mamy? :)
baby35.gif

Iwo to raczej drugi koniec warszawy ode mnie, ale zlocik musimy zrobić w wawce :D

Asia pewnie ze autkiem wygodniej :) ale na PB też nie m co narzekać :) wygodne fotele, klima, wifi, wc :)

Kasikz ovufreind jest chyba najlepszy, stosowałam i 28dni i na tel, ale ten jest najfajniejszy, teraz opcja pro mi się skończyła i też jest ok :) czekam na wykrycie owulacji, ale to chyba mi zaznaczy jak będę miała 3 wyższe temp.

Aschlee samolotem :) na Okęcie, mogę Cię odebrać samochodem :D mieszkam rzut beretem od lotniska :)

Motylku uważaj na siebie, ja też tak chodziłam rok temu, miesiąc kaszlałam doleczyć się nie mogłam, a nie mogłam iść na zwolnienie bo otwierałam przewód doktorski, musiałam wygłosić wykład itd... no i skończyło się tym że straciłam głos całkowicie. Wracaj do zdrowia szybciutko :*

Magdalenka w normalnych ilościach śledzie myślę ze bez problemu można jeść :) surowych ryb się nie powinno jeść

reklama
A propo wyznaczania owu ze skoku - to u mnie w zeszłym misiacy skok był 2 dni wcześniej niz owu... Potwierdzony monitoringiem. Wrzuciłbym Wam na ovu ale poprzedni cykl akurat nie spisałam i straciłam już dane - wcześniejsze mam wiec w wolnej chwili wprowadze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry