• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

KasikZ- ooo! To razem z Asią w tym samym czasie będziecie bzykać się w górach, hihi! :laugh2: Pamietajcie oznaczyć teren duuużą literką "G". Wszystkie będziemy wiedziały o co chodzi :laugh2: A jaką działalność prowadzisz?

Hihi, a ja nie musze jechać po pączki. Tata mi przywiózł pączki od Mamy, jeszcze ciepłe, które sama piekła! Mmmm! Zapraszam do mnie Dziewczynki! Kierunek morze! :tak:

reklama
Anula- było szybkie bzykanie :-D:-D ojj to musi Adaś poszukać dogłębnie poszukać tego twojego punktu GGGGGG:tak:
No nie pochwalę się ponieważ jednak skrzydła inaczej drzwi nie będą zakładane bo musimy skończyć gładzie :-(
Ehhhhhh

KasikP- Uuu i co teraz? Kiedy drzwi będą montowane? To mój Tatuś niezawodny, nie każe już nam nic robić, tylko montuje! :tak: Ja nie wiem co z tym moim punktem G. :-( Ile on każe siebie odkrywać jeszcze? :laugh2: Na szczęście, że chociaż inny punkt z przodu odnaleźliśmy, hihi :laugh2:

Bezdzietna- ale te z twarożkiem są po prostu nie do zdarcia! Mmmm.... Jakbys posmakowała, to też od dzisiaj lubiłabyś pąki z twarożkiem, hihi :tak:

Ostatnia edycja:
Oj zjadłabym takiego pączusia - swojego:-)
U mnie zaczeło sie na dobre - oglądam wykresy ciazowe :-) a jest ok. 9 dpo:-D Sama z siebie sie śmieje . I choć człowiek stara sie nie nakrecac to na koniec cyklu sie nie da.
Używacie tego ovu friend -a co tam jest bezpłatnie? Bo ja używałam npr czy jak i tgo juz nie ma . Poki co prowadze na telefonie.

reklama
K_a_S a je można brać w czasie ciąży?

a ja jeszcze żadnego pączka nie zjadłam dziś... dopiero się zbieram do

iwo jeszcze nie wiem... za dużo się dzieje

blair na pewno się odezwę :tak:

Anula oby oby :tak: ja też poproszę od mamy najlepsze... ja zaraz idę piec, ale że tego nigdy nie robiłam to nie wiem co mi wyjdzie :-p

ale się wkurzyłam specjalnie poszłam do sklepu mięsnego żeby na pewno świeże skrzydełka kupić na zupkę... zadowolona wracam sprawdzam, a one śmierdzą i je wyrzuciłam :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry