• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
a mnie dopadło przeziębienie próbowałam leczyc sie domowymi sposobami ale dałam za wygraną i biore krople na katar bo już nie wytrzymuje.
Oby jak najszybciej przeszło

wczoraj wieczorem piekłam pączki:) pyszne wyszły jak zawsze:) z tym że tradycyjnie połowa znikła wczoraj

Się witam:)Ja już po pączku - choc nie powinnam :)
Trochę podczytałam ale nie wszystko. Mój M chory - i zaraz se okaże ze obie złapiemy od niego i tyle bedzie z naszego wyjazdu do Zakopca:(
Anula1988 - ja chętna na Wawe - ale nie wiem jak bede czasowo stała - czy bede miała z kim Pole zostawić- bo mój M niestety nie zawsze jest. Ale wstępnie jestem za

Matik - mam za soba strate w 26 tc - z niewyjaśnionych przyczyn (plus ostatnio ciaza biochemiczna) i ciąże donoszoną na clexanie z tysiacami przebojów, do tego PCO, wiec stad ta tona leków.

Bezdzietna - nawet przy in vitro ilość ciąż to nie jest 100 % niestety.Mam kolezanke która po 2 nieudanych in vitro zaszła w ciaże naturalnie:-)

Ostatnia edycja:
pączuś był wyśmienity:laugh2:
Od jutra tylko zdrowe odżywianie, skandalicznie mało jem warzyw i owoców. Niedługo wiosna i będzie w czym wybierać :rofl2:

Anula - oj nie próźnujecie ;-)serduszek u Ciebie pod dostatkiem:-D
co do bety to może pojdę za tydzień - powinna być już 4 cyfrowa.
Co do chrześniaka to mówie ci jaką sliczna dziewczynę ma, na FB tylko całusy wstawiają a pamięam jak pieluchy mu zmieniałam......

Mychunia - to jak bierze twój emek wolne w dni płodne?:-)

Rozmawiałam z emkiem, mam się nie spinać bo to mi tylko na złe wychodzi. Poki co nic mi nie dolega i git :cool2:

Asiu smutno, jak widzę jak dziś wstał i był tak niesamowicie zmęczony to aż serce pęka :( mam nadzieję że niedługo się już Mu unormuje...
Polskim Busem wawa-gdańsk jechałam 6h [ma tylko jeden przystanek], więc myślę że będzie Wam wygodniej samochodem :)

Iwo oby ostatni :) chociaż na cuda nie liczę, to dopiero pierwszy cykl starań. Mieszkam na ursynowie, a Ty też z Wawy?

Anulka tyle serduszek :D temp w górę :D koniec musisz mieć zielony :laugh2:

Mychunia to czekam na info kiedy będziesz w Wawie :)

KasikZ nakarm Go czosnkiem, to wyzdrowieje :D

na fb wrzuciłam Wam coś na dobry humor :P

KasikP- jak tam wczorajsze bzykanko? U mnie punkt G. dalej nie odkryty, ale i tak było przyjemnie :laugh2: Ty szczęściaro! Już dzisiaj się będziesz mogla drzwiami pochwalić! :tak:

KasikZ-
jej, dużo przeszłaś Kochana. Tu i teraz z nami musi Ci się udać! Kiedy jedziecie do Zakopanego? U nas AsiaSzw jedzie w okolicach 8 marca, ja jade w okolicach 1 maja, a Ty? Niedługo się okaże, ze całe forum jedzie w góry, hihi! Ale to fajne! :tak:

Iwo- jak wszystko w porządku, to faktycznie, nie ma co się denerwować. A no, serduszek było :laugh2:

Mychunia- teraz to my będziemy okna zamykać jak Wy będziecie z M. szaleć! Och, ja to mysle, ze po takiej abstynecji pierwszy Was cykl z zielonym swiatłem okaże się celny! :tak:

Blair- ja i tak wiem, ze u mnie nic z tego nie będzie, dlatego Tobie podwójnie kibicuje! :tak: Już wchodzę na FB zobaczyć co tam rozsyłasz z rańca :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry