• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie porannie.

Matik straszne rzeczy opowiadasz. Czytalam jej bloga troche ale bylo mi tak smutno i przykro ze przestalam.

Agnieszka i tak sie zdarza niestety.

Blair smutno wiem, ale moze ogarnie co ma do zrobienia w pracy i potem bedzie luzniejszy. A za tempke trzymam ;-)

Anulka kochana ja proponuje jednak autem jechac bo pospiech jedzie mega dlugo i nie jest tani wiec to co mialybysmy na biket wydac to zrobimy zrzutke na wahe. A do Wawy droga jest super wiec 3,5 do 4 h jestesmy na miejscu.
Ewelinka rozumiem ze wybierasz sie z nami :-)

Zycze wam milego dnia. Zaczynam sie szykowac do pracy a mam dzis full wiec pewnie bede podczytywac.
Papa

reklama
Hejka
musze się ogranąć i po te pączki wyruszyć :szok::szok:

Kasia - mój chrzesniak na 19 lat :tak::tak:, podawałam go jeszcze przed bierzmowaniem.

Blair - to twój pierwszy i ostatni wykres, nie umiem się dopisać ale dmuchnę tutaj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
z jakiej ty dzielnicy jesteś?

Asia - czyżby podbój W-wy się szykował :-D ja się piszę

Halo Dziewczyny!

Blair- no pewnie, że trzymam kciuki! U mnie też chyba cosik się dzieje z temperaturą :tak:

Asiu- uuu, a ja już chyba z 10 lat nie jechałam pociągiem, jak nie więcej i myślałam, że teraz sobie taką wycieczkę pociągiem zrobimy :-(

Iwo- ojej, to duzy już ten chrzesniak. Jeszcze trochę i pewnie wesele u niego, wiec i wydatki Mamy chrzestnej ;-) Jak się czujesz dzisiaj? Kiedy powtarzasz bete? ;-)

Bezdzietna
- no ja dokładnie tak jak Ty myślałam, a tu zobacz :no:

Gabis
- jak tam u Ciebie? Odezwij się! ;-)

Gochson
- czekam na Ciebie! :tak:

Mychunia- no i jak tam pierwszy dzień w domku, gdy nie trzeba do roboty wstać? :-)

U mnie remontu ciąg dalszy. Jeszcze ostatnia ościeżnica została do zamontowania a do pozostałych 3 już zamontowanych dzisiaj Tata pewnie wstawi drzwi. No nic trzeba wstawać i po jakieś pączki dla Taty do kawy kupić. Dziewczyny objadajcie się ile się da dzisiaj, bo potem będzie post i tu będziemy się wzajemnie pilnować! :tak:

Anulka to ja postaram sie wybadac sprawe pospiecha jeszcze jak cos. Podjade na dworzec i sie dowiem szczegolow. Tylko chyba caly przedzial musialybysmy miec dla siebie ;-)

Ja juz w pracy.

hej dziewczyny :-D

Maluś przepisz mnie proszę na 27.03 - data mojej niechcianej miesiączki :-)

bliar mam w planach tym bardziej, że mąż ma tam rodzinę... pewnie, że ładnie :-D

Aschlee ja na razie jestem z Tobą, bo też się bzykać nie mogę :-(

Anula wstałam po 5 zrobiłam mężusiowi śniadanko, potem drzemka, teraz wstałam i ogarnęłam forum :-)

Asiu- ja też myślę, że przedział to będzie dla nas mały, hihi :laugh2:

Mychunia- jaka ambitna jesteś :tak: Ja bym nie wstała o 5, żeby sniadanie M. zrobić. Sam ma łapki, hihi :tak:Ja się dość nagotuje obiadów :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry