• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cin cin amore
uploadfromtaptalk1393446626429.jpg

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393446626429.jpg
    uploadfromtaptalk1393446626429.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 42
Anulka za tydzien to ja w drodze do zakopca jade. I pierwsza wolna sobota to chyba bedzie 22.03 cyba ze mozesz wziac 1 dzien urlopu i Blair tez to w tygodniu sie bujnac.

Blair chetnie. Mysle ze tematu by im nie zabraklo. ;-)

Moj szym przy kompie pracuje a ja juz w lozeczku z wami :D

Anula, o takkkkk:-D:-D to byłyby boskie wieczory:-D
a gdyby wina było już za dużo to wtedy... działoby się:tak:
Blair- ja też uwielbiam Abelarda:-D, wszystko żeby smutek znikł;-) czekaj na G czekaj może zamiast jedzenia będzie bzykanie :tak:
Aga mój Mi też zasnął, ale go obudzę będzie mu jak zawsze miło:tak:
Mój chrześniak skończył 11 lat:rofl2: ale jestem już stara :szok:

Ostatnia edycja:
Asiu- jeeej, to ten wyjazd już za tydzień! Jaaa! O Wy Szcześciarze! Ja myslalam,ze to dopiero za dwa tygodnie... Hmmm... no to jeszcze mamy czas na wspólne ustalenia.

Kasik- tiaaaa, działoby się! Hihi, jeszcze jak miałybyśmy strzykawki od Blair to zrobilybysmy sobie domowe in vitro i pewnie dzieci by jeszcze z tego były!

Ostatnia edycja:
Anula :* e tam udzielają, ja je zawsze miałam :D

Agniecha to szepniesz coś Mężowi do ucha odpowiedniego to sam przyleci hehe

Asia mi by chyba 22.03 pasował bo G akurat będzie zajęty cały dzień, ja niestety nie za bardzo mogę tak o brać wolne w tyg, bo jak prowadzę doświadczenia to na przeciągu kilku dni, zazębiają się, czasem muszę jechać i w weekend... ale kwestia wcześniejszego dogadania się

Kasik Abelarda mogę oglądać w kółko tak jak i kabaret Smile :D

Agnieszka stosunkowo udanej nocy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry