• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Hmm Ania chyba wyladowala juz w ramionach Adasia.

Blair ja jak cos to sie oisze. Tu reszta ekipy niech sie odezwie. Warszawianki takze i moje tu z trojmiasta.

Dobranoc wszystkim. Ja mam jutro ciezki dzien w pracy wiec musze sie wyspac chociaz pewnie bromek mi tego nie ulatwi.
O jednak jest Anula ;-)

Paa

reklama
Anula, Blair domowe in vitro :-D:-D ale My mamy pomysły:-p
Blair, My z Mi kochamy kabarety !! zawsze chodzimy na debesciaka a nasz ulubiony to neonówka:-)
Anula rozmarzyłam się:-D:-)
Asiu dobranoc
Szkoda że nie wiem gdzie ten wyjazd nad morze mi się w czerwcu szykuje bo bym się z chęcią z wami umówiła:rofl2:

Dziewczynki! Która chętna na spotkanie w Warszawie dać znać! My z Asią na pewno jedziemy pośpiechem do Wawy. Aaaa! Jak czad! :laugh2:

Kasik- hihi, kolejna "buja w obłokach". Niedługo wyjdzie na to, że to forum nimfomanek, a nie staraczek, hihi :laugh2:

Winko otwarte wczoraj dopite, Adaś poszedł po kolejne... :laugh2:

Kasik- ja już powoli uciekam, musze się jeszcze wykapać przed bara bara. Kasik Ty tez już budź swojego Emka i do roboty!

Dobranoc Kobietki! Do jutra! Ja jutro tez mam na 12. do pracy, co bardzo mnie cieszy! :tak:

Matik co to za historia Martusi? fajnie ze Ci sie udalo te wszystkie badania zalatwic, szkoda ze tyle to trwa, ale nigdy nie jest idealnie. chociaz dziwne ze kazal Ci po prostu czekac a teraz nic nie bedzie dzialal bo jednak @ nie ma, a test pozytywny byl. a co do terminow to ja nastepnym razem spotkam sie z lekarzem 28.04 dopiero bo na tego dnia mam umowiona wizyte w klinice nawracajacych poronien, do tego czasu to ja moge jeszcze kilka razy poronic :-p

Gochson wiec robilam nastepujace badania:
-zespol antyfosfolipidowy
-czynnik V Leiden
-detekcja polimorfizmu w genie MTHFR
-posiew z szyjki macicy
-hormony caly zestaw krotko po poronieniu i dwa miesiace pozniej w 2dc
-morfologia
-rozne tarczycowe (aTPO, aTG, fT3, fT4)
-cytomegalia
-glukoza
-bialka C
-cytologia
-trombofilia
-rozne na krzepniecie krwi (czas protrombinowy, INR, APTT)
-konflikt serologiczny (antygen HPA-1a)

iwo piekna beta! gratulacje!! ja robilam sikance w ciazy przez dluzszy czas, zeby napatrzec sie na ciemniejaca kreske testowa ;-)

agnieszkak zaciskam kciuki za Twoje kolejne testy i wcale Ci sie nie dziwie!

agniecha gratuluje zdrowego malenstwa i serduszka!!

kasikz ale masz zestaw lekow! a dlaczego az tyle? jakies masz zdiagnozowane problemy z zajsciem/donoszeniem? jezeli juz pisalas to przepraszam, ale pewnie pzegapilam w tej ilosci postow.

kajuta ja ostatnio mialam zdiagnozowane zapalenie dziasel zaraz po zabiegu (poronienie), ale nie mialam pojecia ze to moze byc zwiazane z ciaza! dzieki! no i oczywiscie &&&& za II!!

Ostatnia edycja:
Historia martusi ma tu na bb blog stracila 2 dzieci smierc luzeczkowa brak slow .
Susel kochana tu w Hiszpani tak jest nic nie zrobia musze czekac na pobranie krwi i dopiero beda dzialac chyba ze poszlabym do szpitala ale lezenie mi nie w sosie . Prawie cala ciaze przelezalam w szpitalu i juz wyczerpalam swoj limit . Nic mnie nie boli procz piersi ale to pikus
Kochana to Ty sie teraz leczysz ? Na cos konkretnego ?
A i dziewczyny znacie dobrego lekarza gin. W okolicach Katowic ? Szukam dla kolezanki , ciagle trafia na baranow
U mnie totalna.zagadka z tym brakiem @ ale mam nadzieje, ze poskutkuje i bedzie dzidzia . Czasami org musi sie obudzic ha tak sobie powtarzam:)
Tez podjadam orzechy i popijam czerwonym winkiem ;)

Ostatnia edycja:
hejka Kochane no ja wczoraj do łóżka a chłopaki razem spia a polozylam ich osobno i nawet nie wiem kiedy to zrobili bo nie słyszalam aby młody kładł sie na naszym łóżku a wiec nici a zreszta szykuje sie na @ tempka o dwa stopnie spadła:-( ale wiecie wlazłam na te wykresy i widze ze na niektorych spada drastycznie a potem sie podnosi tak mniej wiecej tak samo pod koniec cyklu nic nie rozumiem juz:eek:

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

zasnęłam wczoraj nad komputerem... nawet na G się nie doczekałam, brakuje mi Go ostatnio :( dziś znowu pewnie wróci w nocy i jutro :(
temp ładnie poszła w górę, więc proszę o dmuchanie żeby nie spadła :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry