• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
a dziekuje bardzo za winko :* ja bym sie napila mam najblizszy sklep 1 kilometr ztad raz ze go zakneli pare minut temu a dwa ze wole nie poczekam ewentualnie to w niedziele :tak:
moj jutro nie bierze sniadania bo kierownik dal im na paczki a ja to sie obedzie najwyzej nasmaze paczki z ziemniaków sa przepyszne

Oluś nie smutaj się już niedługo się widzimy :-) <przytul>
Anula, no tak jak stare koleżanki;-) myślę że gdybyśmy bliżej mieszkały to byśmy się dogadały:-D
Aga, wino w domku to podstawa zawsze trzeba mieć !!!;-)

Kasik- odnoszę takie same wrażenie :laugh2: Przychodziłabyś do mnie, ja nalałabym nam wino do szklanki, usiadłybyśmy u mnie na schodach i gapiły się w fototapetę aż do znudzenia :-D

Anulka ja jestem za!!! Mozemy zrobic taki wypad nawet jednodniowy. Ewelinka pewnie tez chetnie z nami pojedzie.

Aschlee nie wiem czy dobrze Anulke zrozumialas ale " z nami" bedziesz sie bzykac ;-)

Anula date trzeba ustalic ;-)

Asiu- teraz w sobotę mamy roczek Adasia chrześniaczki, a w niedziele Dziadek ma imieniny i jedziemy do niego. Za tydzień mam zjazd na Uczelni, ale tylko w niedziele, wiec jak zdam egzamin, który pisałam i nie będę miała poprawki to możemy jechać w sobote za tydzień! Co Ty na to? Pasuje Tobie?

Asiu zawsze służę chętnie zrzuceniem z krzesła :D
a tak sobie pomyślałam że kiedyś moglibyśmy się i w czwórkę spotkać :) nasi Panowie na pewno by wspólny- samochodowy język znaleźli :P
aaaa zapomniałam i jak Szym siedzi przy Tobie przy kompie? bo miał siedzieć :)
niestety nie poszperamy, G będzie za 1,5h dopiero :(

Anula ja też już winko otworzyłam :D
haha i będziemy we trzy a G jeden hmmm Jego marzenie się spełni hahahah nie mogłam się powstrzymać :P

Mychunia to czas odwiedzić :)
ładnie tak smerfnym palcem pokazywać?

Kasik a ja piję wino, czekam na G żeby Mu dobranoc powiedzieć i jeść dać :P ale w odwrotnej kolejności, humor mi się poprawił przez Was i przez Abelarda :D
jaaaa? ja tylko o moim Misiu Pysiu mówiłam a to Anula n głodzie była to od razu Jej się skojarzyło! mnie podejrzewać o takie kudłate myśli, phi!

Agnieszka to dziecko i Męża do łóżka, tzn do dwóch oddzielnych hehehe :D

Aschlee łączę się w bólu niebzykających...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry