• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Nooo ladnie, sprosne dziewczynki. Ja za to dla odmiany ide sie wykapac razem z szymem. Juz dwa tygodnie kapiemy sie osobno. Przynioslo skutek ale tak dziwnie bo tyle lat sie razem kapalismy i tak smutno w tej wannie samej dlatego zawsze z wami pisze.

Anulka wsiadz na meza kochana i wio do roboty. Z lazienki slyszec nie bede ;-)

Bkair a wy poszperacie za punktem G?

blair no nie byłam :zawstydzona/y:

@ przyszła impreza12_(www.e.gif

Maluś ja byłam pierwsza w kolejce :-)

nie no padnę ze śmiechu przez Was 12.gif

Załączniki

• 12.gif
    12.gif
    5,2 KB · Wyświetleń: 60
  • impreza12_(www.e.gif
    impreza12_(www.e.gif
    46 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
My już po imieninach u babci;-)
Anula, wieczór bez wina to nie wieczór:-D od piątku to już rytuał, dziś miał być dzień bez bzykania ale powiem ci że, też mam taką ochotę że jednak będzie:tak: odkąd nie biorę tabletek mam takie libidooooo:-D
Mi znów padł i zasnął w sekundzie muszę go potem szturchnąć:-) ale dopiero za 2 h jak zrobię test ovu.
Blair- a ty jak dziś?
Asiu- ale zapachniało tymi twoimi skrzydełkami:tak:
Jak już będziecie pędzić do wawy to podjedzcie i do Mnie:tak:
Jutro mam urlop <hura> będę podziwiać panów jak montują Mi drzwi

KasikP- nie pisz tak, bo Blair zaraz tez Ci powie, że taka Twoja natura i dopiero odkryłaś prawdziwą siebie! Aaaa! :szok::laugh2: Kasiu wpadniemy z Asią i do Ciebie! Ja byłam tylko raz w Warszawie i to przelotem, więc chętnie namówię Dżoannę na taki spontaniczny wyjazd! Ja mam na razie ościeżnice zamontowane, więc nie ma się czym chwalić... A Ty wczoraj obudziłaś M na rande vu? :laugh2:

Ja już popijam winko i seks dzisiaj tez będzie, a co! Może dzisiaj w końcu trafię na swój punkt G.! Haa! :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
miałam troche do roboty w domu a potem nadrabiałam was :) wybaczcie nic nikomu nie napisze bo nie zapamietałam jestem bardzo roztargniona i myslami gdzie indziej
a tyle wiadomosci dzis prawdopodobnie szykuja nam sie dwa wesela jedno w sierpniu w lublinie a drugie data nie wiadomo w londynie ale jazda ja nigdy nie latalam samolotem hihi a to jest bardzo bliska osoba siostra rodzona mojego meza
a ja jak głupia trzymam ten tescior w kieszeni czekam na cud :-D
narazie wstrzymam sie do wekendu bo potrafi chodz zadko przesunac sie o dwa dni niepotrzebnie go robilam no ale na głupote leku nie wynalezli:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry