• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Oj Anula ty to jesteś zwariowana :)

Blair obecnie z angielskiego. A Ja Kocham Warszawę. Uwielbiam to miasto!!!

U nas dzis na kolacje pieczona skrzydelka z kurczaczka.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny popłakałam się ze śmiechu, ściany drżały jak zaczęłam rechotać, tego monologu Abelarda jeszcze nie słyszałam, polecam, zaczyna się koło 3min https://www.youtube.com/watch?v=R9FwhxO9S9U

Olusia no potrafią być denerwujący :p

Maluś a dziękuję :* no to do Wawki z Olusią :)

Anula mam nadzieję że będzie dobre :) ooo to czuję że będzie dziś wesoło na forum jak obie się winkiem uraczymy ;P a później u Ciebie głośno :P

Asia to przyjeżdżaj na spacer po starówce :D bardzo dobrze akurat w języki warto inwestować, ja sobie pluję w brodę że odpuszczałam...

A u mnie na kolację dzisiaj był pierś z kury z warzywami z ryżem. Malusia pytała jak to robię, więc piszę: pierś kroję w kawałki i podsmażam na dosłownie 2 tyżkach oliwy. Jak się podsmaży to dodaję warzywa, jakie akurat mam w lodówce. Dzisiaj była papryka, ogórek kiszony, różyczki brokuła i fasolka szparagowa zielona mrożona. To wszystko dorzucam do piersi na patelni. Biorę dwie kostki rosołowe warzywne i rozpuszczam w szklance wody. Wlewam to na moja patelnię i duszę w tym warzywa, a pierś staje się miękka i soczysta. Kiedy warzywa staną się miękkie i część wody odparuje, to robi się taki gęsty sosik. Wtedy dodaje do tego ugotowany ryż i całość mieszam. Proste i pyszne. Wszyscy to u mnie uwielbiają! Nawet Tata mi dzisiaj powiedział, że lepiej gotuje od Mamy takie pyszności (hihi, dobrze, że nie słyszała tego).

Blair- póki co to nie mogę pic, bo zaraz będę Adasia obcinać, co będzie dla mnie baaardziej pociągający. :laugh2: Ech, Dziewczyny jakąś nimfomankę ze mnie żeście zrobiły! Aaaaaa! :szok::szok::szok: Myślę tylko O JEDNYM! :szok::szok::szok: Aaaaa!

Ostatnia edycja:
Moze i ja winko otworze hmmm.

Blair w zeszlym roku bylismy na koncercie Watersa a 2 lata temu na targach inter carsu i w tym roku tez sie wybieramy. To jak cos to szym pojdzie w auta a ja do ciebie ;-)

Olusia za 5 min wychodza z piekarnika teleportuj sie ;-)

Anula nie my zrobiłyśmy, tylko się w końcu ujawniłaś :P
czytam czytam co napisałaś i doczytać nie mogłam słowa "obcinać" ciągle mi się na inne zamieniało hyhy

Asiu ooo super by było :) ja jestem bardzo chętna na takie spotkanko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry