• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
karolina oby oby niczego bardziej nie pragnę :tak:

zapraszam na bezy Moje małe hobby: Bezy :-D

wątpliwości mój mąż to też maniak komputerowy i growy :-D jest na bieżąco z nowinkami części komputerowych (ogląda program co koleś testuje nowinki) i ze świata gier :tak:

moi rodzice wierzą we wszystko co zobaczą czy usłyszą... nawet jak ktoś będzie coś ściemniał na mój temat :wściekła/y:

a ja czekam jak mi pasemka zejdą a farbowałam we wrześniu 2012 i kolor dalej się trzyma :szok:

hej ja już w domku
co za dzień, beznadziejnie się czuję, jakaś taka rozbita jestem, jakiś smutas mnie złapał... kupiłam sobie cin & cin cytrusowe na smaka, zrobię sobie ciepłą kąpiel z bąbelkami i wypiję winko :)

mychunia ładnie się szefowie zachowali na koniec, miło z ich str :)

agniecha bardzo się cieszę [i zazdroszczę :) ] że słyszałaś serduszko :) łapię fluidki :)

Kasik haha no te rozmowy w toku to kiedyś fajne były, ciekawe a teraz to dno...

Lalka przykro mi :( ale te plamienia tylko chwilowe są

Ewelinka strasznie nie lubie takich naciągaczy myślą ze jak ludzie przyjdą na rozmowę, to już wezmą pracę co by to nie było i za ile...
pokaż zakupy :D

Iwo piękna beta! :D

Gochson obyś do nas szybko wróciła :)

Wątpliwości nie zazdroszczę sytuacji z Teściem. Przecież to spore pieniądze, na jego jednego nie wystarczają? ciekawe na co tyle wydaje... Szkoda tylko że Twój tego nie widzi i się kłócicie :(

Olusia mam nadzieję że nie zaginęły w akcji... czekam z utęsknieniem na nie :)

wrzucę Wam zdjęcie pazurków, zrobiłam im dziś sesję hehe nie no żarcik, ale postanowiłam dokumentować swoje poczynania

uploadfromtaptalk1393436700324.jpg
Tu trochę bułeczkowato wyglądają, w rzeczywistości lepiej ;P

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393436700324.jpg
    uploadfromtaptalk1393436700324.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć