ja nie wiem jak mozna tak robic ale tak sie dzieje ..
My tez chcemy zmienic samochod ale skoro nie mamy odlozonych pieniedzy to tego narazie nie robimy .. a on wzial pierwszy lepszy samochod jaki zobaczyl i byl tani .. nawet NIE ZROBIL JAZDY PROBNEJ ZANIM ZA NIEGO ZAPLACIl .. no i oczywiscie kupil go przyjechal do nas sie nim pochwalic i w ciagu 4 km do nas juz okazalo sie ze rozwalony jest waz od wody i cala woda wycieka z chlodnicy ..
Przemek z ojcem dojezdza do pracy i skladaja sie na paliwo po polowie .. juz teraz wisi mu okolo 100 euro za paliwo i papierosy ..
a najlepsze w tym wsyzstkim jest to ze on z ta swoja 'Pania' kupuja sobie nowe telefony telewizor lodowke za 600 euro i wiele roznych rzeczy

a jak pojechalismy do polski bo Przemka bratu urodzila sie coreczka to kupil jej dwie pary najtanszych bodow a synowi dal swoj 3 miesieczny telefon bo mu sie znudzil i używany zegarek sciagnal z reki i mu dal ..
wrocil do niemiec to kupil 2 razy drozszy telefon ..
a swojemu synowi i wnuczce nie dal nawet 100 euro .. przeciez to o wiele bardziej przydaloby sie im niz te jego uzywane fanty ..
W ogole widzialybyscie jaki nastroj panowal na tych jego odwiedzinach u wlasnego syna .. w ogole prawie ze soba nie rozmawiali .. a ta Mala plakala na niego panicznie jakby sie go bala .. przyjechal dziadek w odwiedziny i zrobil cudne wrazenie po prostu ..
Na chrzest malej nawet nie pojechal .. na slubie brata P. byl tylko w kosciele i nie dal mu nawet zlotowki ...
serce mi sie kraje jak na to wszystko patrze ..
A po P. widaj jaki wstyd mu za ojca ale sie nie odzywa bo tak jest nauczony i boi sie mu cokolwiek zlego powiedziec ..