• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Do innego lekarza moge iśc z dnia na dzień. W razie potrzeby mam rowniez prywatnie lekarke co rewelacyjne robi usg. Tylko pytanie moje czy wytrzymam???
Ta lekarka pracuje w szpitalu bielańskim, który jest chwalony za oddział położniczy i na pewno będe chciała by prowadziła ciaze.

Do innego lekarza moge iśc z dnia na dzień. W razie potrzeby mam rowniez prywatnie lekarke co rewelacyjne robi usg. Tylko pytanie moje czy wytrzymam???
Ta lekarka pracuje w szpitalu bielańskim, który jest chwalony za oddział położniczy i na pewno będe chciała by prowadziła ciaze.
To już musisz sama sobie odpowiedzieć na to pytanie

Ewelinka my po takich przejściach pewnie będziemy kontrolować nasze ciążę baaaardzo często .. Ja bym się zapisywała co najmniej raz na 3 tygodnie na wizytę kontrolną z USG żeby nie mieć powtórki po ostatniej stracie

reklama
Dokładnie tak Karolinko ;-). Ja muszę na allegro zaopatrzyć się w testy ciążowe bo lekarz kazał mi co 2 tyg robić bo powiedział ze przrz nieregularne cyklew kazdej chwili mogę mieć owulacje i zaciazyc ; p

Nasze dzieci beda pod pelna stala kontrola juz od chwili poczecia ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry