• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

• Wczoraj, 09:21
    Cyntia85:

"U mnie ok. "Ok"? Co ja piszę? CUDOWNIE! Bobo ma 1,99 cm! Jest dobrze, mimo to lekarz zalecił jeszcze 2 tygodnie reżimu łóżkowego. Mięśnie to mi od tego zanikną
    wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
    Leżę już 4 tygodnie
    p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
    "

reklama
Asiu - Cytnia napisała na ciezrówkach ze wszystko OK. ludek ma juz 2 cm :-D
Doszła przesyłka?

Ewelinka - no niestety rudno dzis trafić na dobra pracę, głownie oglaszają sie krętacze co chcą byz za grosze narobił się jak wół :wściekła/y::wściekła/y:

Lalka - przykro mi, najgorzej że organizm ma podane jak na dłoni a mimo to się nie udaje :-(

Mychunia - dobrze że poszłaś do tego lekarza, zmienisz dietkę i organizm sie lepiej poczuje, co do poronieni to ja bym w zycie nie pomyslała ale nie dziwi mnie to w dzisiejszym świecie

Maluś - my z rodzicamy nie mieszkamy juz ponad 3 lata a klucze musze mieć, chodzi o ich bezpieczeństwo, a nie daj boże coś by się stąło, to jak bym się do mieszkania dostała :eek: najwyraźniej teściwa będzie córusię prosić

Kasik - pozytywne wieści przynosisz :tak::tak: co do betki to nie spiesz się zbytnio, dziś mam 15dpo

AgnieszkaK - powtórz test jutro z rana, jakjest beta to wzrośnie, przyznam sie że ja akurat nie miałam testu a że się uzbierało to siknełam do pojemniczka, schowałam do lodowki i po 5 h zrobiłam test (wyszedł)

Agniecha - ale się cieszę :-):-):-)

Olusia - ty szpiegu ile mi punktów za facjatę dasz???

iwo piękna beta :-)

ja sobie na pocieszenie kupiłam hiacynta :-)

Gochson ja dlatego czekam z niecierpliwością na @, bo po niej mam zielone światło :-)

Cyntia świetnie, że z dzieciątkiem wszystko ok :-)

Asia - moja młoda chorowała na nerki i często jej robiłam badania, tak mi zalecała lekarka by mocz utrzymał swoje parametry:-p

Kurcze lekarka mnie przymie dopiero 18.03 bo wybywa na urlop a to bedzie juz prawie 7 tyg - czy to nie za późno?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry