• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

No pewnie że tak dla mnie to skończony drań i prostak z którym mam nadzieję już nigdy w życiu się nie spotkam .
Minęło dużo dużo czasu nim się otrząsnęłam po tym wszystkim , aż wreszcie poznałam R który daje dobry przykład moim dzieciom i traktuje je jak własne a one mają do niego szacunek i go kochają jak tatę ;)

reklama
Karola twoje dzieci są jeszcze małe, będą starsze to zaczną pytać a może i on się odezwie. Ważne abyś pozwoliła żeby zdanie na jego temat wyrobiły sobie same, nie biorąc pod uwagę twojego zdania. To najlepsze co możesz dla nich robić. A jest to trudne.

Asieńko absolutnie się z Tobą zgadzam dlatego nigdy o nim złego słowa dzieciaczkom nie powiedziałam ani też go nie skrytykowałam w ich obecności , mimo swojego bólu i cierpienia .

Cześć dziewczynki :* Mało dzisiaj piszę, bo mama u mnie była, a poza tym kurde coś się z internetem dzieje. Już wcześniej próbowałam coś napisać i tu zonk, bo dostawałam wiadomość "Twoja strona długo nie odpowiada" ;/ Można oszaleć. Dlatego też ogarnęłam po objedzie i teraz czekam aż minie czas, aby głowę umyć, bo farbuje włoski :)

To super. Bo ja akurat borykam się w drugą stronę, że to Pawła tata takie historie na mój temat jemu opowiada, że świat nie widział takich rzeczy. Palant.

Cześć Maluś :*
Na jaki kolorek farbujesz ? Mi już farba ponad miesiąc leży w szafce i tak jakoś brak czasu na zafarbowanie..
Póki co czekam aż skóra przestanie mnie piec i zamierzam jeszcze raz spróbować iść na to solarium ale tym razem nie więcej jak 5 min ;)

Asieńko no właśnie.. Tego się boję... Nie ma gorszej rzeczy jak oczernianie rodzica w oczach dziecka , to musi być dla Ciebie straszne ale kto wie może i mnie nie długo to czeka.. Póki są małe nie wiele rozumieją ale jak podrosną może być ciężko..

Ostatnia edycja:
Maluś też miałam taki odcień jeszcze rok temu jak córcia miała komunię i super kolorek ;) tylko że odrosty mnie też denerwowały dlatego przefarbowałam na ciemny brąz ale mi się szybko nudzą odcienie , teraz planuję coś z blondem pokombinować dla odmiany na wiosnę ;)

AsiaSzw mam moje sliczne bursztynki.... dziekuje raz jeszcze.... :-D

ewelinka_shn skoro to jakies badziewie to na pewno znajdziesz sobie nowa prace.... zgadzam sie z toba ojciec to nie ten co spłodzil a ten co kocha i jest przy dziecku i go wychowuje...

iwo:) gratuluje... :tak: he he szpiegu?? he he nie ladnie tak mowic ...

Lalka jeszcze raz przyjkro mi ze nie udalo sie tobie.... :-(

Cyntia świetnie, że z dzieciątkiem wszystko ok
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

karolina859 ja tak samo bede robic jak zajde w ciaze, czeste kontrole i USG... a kiedy ty sobie kochana doladujesz telefonik? przkro mi ze ich ojciec nie interesuje sie swoimi dziecmi....

he he dziewczyny a kto to jest Katarzyna Stawiarz? jaki ma nick na naszym forum? aaaa juz dopatrzylam... :tak:

reklama
Olusia Kochana moja już się doładowałam ;)
Jeśli chodzi o częste kontrolę to dla własnego spokoju je robić ale też ze strachem w oczach przed najgorszym.. Bo tego to się chyba nigdy nie pozbędziemy..
No i co to za ojciec który w ogóle nie interesuje się własnymi dziećmi, prawda ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry