• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia mam nadzieję, jak nie to wparuję na pocztę i znowu zrobię awanturę, oni już mnie znają :P trochę się już na nich podarłam za niekompetencję ;P

Asia a z czego Młody bierze korki? muszę się wziąć za ogarnięcie kuchni, ale jakoś mi do niej daleko ;P

Mychunia hah dzięki :) to zapraszam do wawy.

Ja jestem samoukiem, robiłam w salonie pazurki, ale za dużo mi to wychodziło, więc kupiłam sobie zestaw, dużo czytałam, jak tworzyć odpowiedni kształt paznokcia itd i ćwiczyłam na Mamie, na sobie i Przyjaciółce :P
Moja Mama pracowała "z ludźmi" i co chwila miałam propozycje pracy w salonach, bo babki mnie chciały zatrudnić i wysłać na szkolenie widząc paznokcie Mamy :)
a teraz pomyślałam ża będę dokumentować :) chociaż zdjęcie mi średnio wyszło, bo kształtu nie widać, a i kolor jest bardziej baby pink :)

mi właśnie mama zwróciła uwagę, że to co kupiłam to nie hiacynt a narcyz :-) ktoś się pomylił i źle naklejkę na doniczce przykleił :-)

blair
a w wawie jeszcze nigdy nie byłam....

mychunia no wiesz! w stolycy nie byłaś?! :P

Olusia znają, bo robili mi różne akcje, typu odsyłali paczkę do nadawcy, bo listonosz źle przeczytał adres albo czekam na paczkę, sprawdzam nr nadania a tam że nieudana próba doręczenia, wizowana czeka na poczcie, a ja siedziałam cały dzień w domu, oczywiście awizo też nie było, no to za którymś razem mnie trafiło i zaczęłam głośno mówić co myślę o ich kompetencji..

Agniecha, iwo- gratuluję bardzo dobrych wiadomości! :tak:

Mychunia- dzielna babeczko, dałaś radę przetrwać ten trudny dzień! Jesteś mega!:tak:

Wątpliwości-
ech, to nie ciekawie, jak takie historie. :-(

Ewelinka- proszę o zdjęcia z połowów zakupowych! :tak:

KasikP- dzisiaj też po jednym bzykanku dla nas? Hihi, ja dalej mam meeega moc na kochanie się. Jeeej, aż Adaś mówi, że to do mnie nie podobne! :zawstydzona/y:

Blair- piękne paznokcie! Ja też dzisiaj chleję wińsko! :laugh2:

KasikZ- Widziałam Twoje zdjęcie profilowe na FB. Piękna kobieta z Ciebie! :sorry:

Asia
- jaki leń! Ja Ci dam! Ale już za jakąś robotę proszę się wziąć! Choćby na Sz. wskoczyć! A nieeee... Ty nie możesz teraz, hihi ;-)

Olusia
- dzięki Kochana za miłe słowa! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry