• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
4-Dzie-dobry-Syrenki-1385.gifAriel-24991.gif

Witam sie w ten paskudny dzien u mnie pada i zimno od samego ranca. Ja wstalam dzisiaj o 6 rano myslalam ze bede pierwsza na forum ale gdzie tam moja corka wstala zaraz za mna i zebralo jej sie na czytanie bajek:sorry:
Potem bylam w sklepie kupilam paczusie z roznymi nadzieniami a dla Mezusia specjalnie z bita smietana bo takie lubi najbardziej.
Kupil mi wczoraj soczek cytrynowy ale taki kwasny ze jak go pilam to musial wychodzic bo mowi ze nie moze na to patrzec.

Kurcze szkoda ze ja do Warszawy mam tak daleko bo z checia bym Was poznala....Ale by sie dzialo ;-)

Załączniki

• 4-Dzie-dobry-Syrenki-1385.gif
    4-Dzie-dobry-Syrenki-1385.gif
    24,6 KB · Wyświetleń: 42
  • Ariel-24991.gif
    Ariel-24991.gif
    51,8 KB · Wyświetleń: 49
mychunia tak mogę brać dzwoniłam do bratowej która przeszła dwie ciąze i dopiero co mała urodziłą i mam cała liste co mi wolno a czego nie ja mam krople euphorbium s homoepatyczne bedzpieczne w ciazy plus syropek z cebuli i bzu czarnego, malin z domowej spiżarni... i maść rub arom do wąchania i smarowania pod nosem
Wszystko naturalne. Z doświadczenia i rozmowy z lekarzem wiem że lepiej się wyleczyć niż nie leczyc co może być grożniejsze dla dziecka

Ja niestety na początku ciąży bralam antybiotyk bo nie miałam wyboru ponoć bezpieczny dla dziecka. Jak to lekarz powiedział bardziej zaszkodze dzieciowi nie lecząc się.

Ja już 4 pączki pożarłam nie mogę się opszeć:)

i cieszę się że póki co omijają mnie ciążowe mdłości..

Olusia My do wawy mamy 2,5 pociągiem szybkim expressem:tak::tak:
Aschlee witaj dzisiaj syrenka czy rybka dołączy do naszego zooo????;-)
Zniknęłam na chwilę byłam w urzędzie po mapkę zwyczajową do gazu czy jakoś tak:-D
Anula,,, schował się gdzieś głęboko ten twój GGGG:-) Adaś musi się zagłębić hihihi:-D
Ale skoro odnalazłaś coś innego to też dobrze tylko co to jest ???:-Dhihihi
A i poproszę pączka z twarożkiem ;-)

Jesteśmy w sali zabaw. Dziewczyny kręcą se warkoczyki a ja ponadrabiam zaleglosci telefoniczne.

Kasik - ja też te wykresiki podglądalam a nawet przekazałam swój do podglądu na ovufriend.

K_a_s- ty już 7 tyg? Ale ten czas leci

reklama
KasikP- cholipcia no nie wiem, może ten punkt z przodu nazwiemy punktem "Ł"? Bo ja przynajmniej na niego mogę liczyć :laugh2: Chyba wiadomo o co chodzi, tak? :laugh2:

Maluś- gdzie się podziewasz? :tak:

KAS
- zajadaj się zajadaj, Ty możesz bez wyrzutów :tak: Jak wyskoczy brzuch po pąkach, to powiesz, że to już dzidzi rosnie, hihi :tak:

Mychunia- ja to bym wróciła do tego sklepu , gdzie sprzedali śmierdzące skrzydełka :no::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry