Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
iwo, wydaje mi się, że bezpieczniej będzie jak mąż się wykuruje - ale to tylko moje skromne zdanie. byliście już u lekarza czy mąż dopiero będzie, jeśli będzie to podpytajcie zawsze to bezpieczniej będzie dla waszej rodzinki i fasolinki, bo gdyby udało Ci się to niewiadomo jakie sa następstwa.
To dziwne ze kazal Ci tyle czekac... czytalam i po poronieniu ssmoistnym nie ma przeciwskazsn zeby starac sie od razu a wszystko wrocilo do normy? Zadnych zapalen nie miałaś?
iwo raczej nie, bo on Cie może zarazić ospą wietrzną to raz, a po drugie będzie musiał brać leki, które mogą osłabić jego plemniki... ja bym się wstrzymała do wyleczenia choroby
Iwo ja rowniez bym poczekala az maz wydobrzeje a na pewno skontaktuj sie z lekarzem ktory bedzie w stanie poinformowac o tym czy poczekac czy nie ma to wplywu na fasolke.
ewelinka no niestety przy poronieniu pękł mi torbiel i zrobiły się skrzepy... ale z kimkolwiek rozmawiałam co poronił to lekarz kazał się wstrzymać ze staraniami od 3 do 6 miesięcy....
Mychunia nie pozostaje nam nic innego jak zaufac naszym ginom widza jak to wyglada i na tej podstawie daha nam zielone światełka komus ufac w tej sprawie musimy.
Iwo... Z tego co wiem do polpasiec jest choroba zakazna wiec lepiej uwazaj.... pewnie twoj maz bedzie musial brac antybiotyk.. wiec moze odłużcie staranka.... hmmm
A ja pierwszy razw życiu nie mogę się doczekać @ ; p mam nadzieje ze tym razem będzie regularnie i nie każe mi długo na siebie czekać i ze bedie już ostatnia po niej kolejna poproszę najwcześniej po 9 miesiącach