reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
iwo, wydaje mi się, że bezpieczniej będzie jak mąż się wykuruje - ale to tylko moje skromne zdanie. byliście już u lekarza czy mąż dopiero będzie, jeśli będzie to podpytajcie zawsze to bezpieczniej będzie dla waszej rodzinki i fasolinki, bo gdyby udało Ci się to niewiadomo jakie sa następstwa.

To dziwne ze kazal Ci tyle czekac... czytalam i po poronieniu ssmoistnym nie ma przeciwskazsn zeby starac sie od razu :) a wszystko wrocilo do normy? Zadnych zapalen nie miałaś?

To bardzo mi milo ;))

iwo raczej nie, bo on Cie może zarazić ospą wietrzną to raz, a po drugie będzie musiał brać leki, które mogą osłabić jego plemniki... ja bym się wstrzymała do wyleczenia choroby

ewelinka no niestety przy poronieniu pękł mi torbiel i zrobiły się skrzepy... ale z kimkolwiek rozmawiałam co poronił to lekarz kazał się wstrzymać ze staraniami od 3 do 6 miesięcy....

mychunia wiec zycze powodzenia w starankach.... :-D

Iwo... Z tego co wiem do polpasiec jest choroba zakazna wiec lepiej uwazaj.... pewnie twoj maz bedzie musial brac antybiotyk.. wiec moze odłużcie staranka.... hmmm

reklama
A ja pierwszy razw życiu nie mogę się doczekać @ ; p mam nadzieje ze tym razem będzie regularnie i nie każe mi długo na siebie czekać i ze bedie już ostatnia ;) po niej kolejna poproszę najwcześniej po 9 miesiącach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry