reklama

Staraczki 2014 :)

Ale bym zjadla sobie zupki chinskiej... bylam w sklepie i nie bylo takiej jak chcialam... :-) chyba musze sie obejsc smakiem... chyba ze wylece gdzies tutaj do sklepu... chociaz nie chce mi sie...

reklama
Cześć dziewczęta :-)
Niosę Wam radosną nowinę starsza siostra mojego R jest w drugiej ciąży :-)
Dziewczynie się należy bo w wieku 36 lat drugi raz poddała się zabiegowi inseminacji u tego dobrego profesora o którym wam kiedyś pisałam. Jej pierwsza córeczka skończyła w listopadzie roczek :-)
Maluś miałam podobny dzisiaj obiadek do Twojego a mianowicie na 4 osobową rodzinkę poszło 8 podudzi z kurczaka, 4 udka, 1,5 kg ziemniaków i sałatka z zielonego ogórka, pomidorka w sosie vinegret :D Kocham dla nich gotować :D
Ewelinka ja mam "śpiączkę" od jakiś 2 tygodni , jedynym słowem zasypiam na stojąco ...
I też mam takie dziwne smaki co Ty , zjadłam mięso a zaraz miałam ochotę na oreo :-)
Olusia jak się czujesz ? Obiadek był dobry ? :D

karolina859 a czuje sie hmmm tak sobie... kaszle dalej.pobolewa klatka i plecy, odrywa mi sie.. mam glos zmieniony i chrypa do tego... he he... moze jeszcze raz z moim pojade do lekarza, bo wczesniej tyle ludzi ze nie chcialo mi sie czekac....

Oluś kiedyś Cię zaproszę do siebie to razem coś upichcimy :-)
A do lekarza biegnij jak najszybciej bo ja tak zwlekałam kiedyś i około miesiąca mnie trzymało :(
Ewelinka tak , pierwsza córeczka też jest z inseminacji i w oby dwóch przypadkach udało się za pierwszym podejściem a naturalnie nie ma na poczęcie dzieciątka szans ..
Pomiędzy moimi dziećmi też jest dwa lata różnicy i muszę Ci powiedzieć że to jest chyba najlepsza różnica wieku a nie jak jest ze mną i moim bratem - 20 lat :D

reklama
moje sushi dzisiejsze P1020700.jpg wyszło po 10 kawałku na głowę :-) ja zjadłam 4 i poległam :-D

ewelinka
uwielbiam lasagne, ale teraz przez miesiąc sobie jej nie zrobię, bo mam odstawić mleko, a beszamel przecież jest na mleku....

Motylkowa
Tosia super :-) ja się zastanawiam nad kupieniem chomiczka :-D

Aschlee
ale smaki :szok:

Załączniki

• P1020700.jpg
    P1020700.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 52

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć