reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia zle sie czuje po maslanym wiec albo solony albo toffi ; D
Ja tez uwielbiam jesc... przydalaby mi sie jakas dieta ale moj Adas zawsze mowi ze dla niego jestem piekna i jak zajde w ciaze to i tak przytyje ; p ale na jakas zumbe bym sobie poszla tylko zawsze chetnych brak a samej mi sie nie chce.

Larolina to super ze sie udalo ;) rozumiem ze slaba jakosc nasienia... mojej znajomej dwie inseminacje nie przyniosly skutku... ter a z drugie in vitro poki co odpukac udalo sie ;-D

reklama
Wow Mychunia wygląda to pysznie :D :D
Ewelinka zgadza się , słaba jakoś nasienia ..
Oj popcorn to my z R też uwielbiamy ale sami w garnku sobie robimy na oleju , potem doprawiamy solą albo wegetą bo też dobrze smakuje ;)

No pewnie że tak , i z tego co się orientuje to ten zabieg nie był kosztowny także moim zdaniem jest wygodniejszy dla samej psychiki bo po co się co miesiąc katować jak i tak badania wskazują na niepowodzenie ..
No ja też uwielbiam takie cuda , mogłabym je codziennie jeść :D

karolina859 kochana z mila checia.. :-) to fajnie ze udalo sie za 1 razem i wtedy i teraz... ja tez sama sobie robie popcorn w garnku... mniam mniam ale pysznosci...

mychunia no prosze... wyglada apetycznie.. :-) he he moze jednak sie kiedys skusze na to.. przynajmniej zeby spróbowac.. ja tez mysle nad kupnem chomika... kiedys mialam ich bardzo duzo w domu bo az 30..:tak: potem oddalam znajomym i zostawilam sobie chyba 2 albo 3 sztuki...ja mialam syryjskiego i 2 dlugowlosego takiego czarnego... jaki on byl kochany... nazywal sie duduś a samiczka tez dlugo wlosa czarna to dudinka, ale byla dzika jakos ciezko bylo ja oswoic.... :-)

ewelinka uwielbiam lasagne i wiem gdzie mozna kupic u mnie pyszna.... bo sama nie robilam nigdy....:tak: jest popcorn toffi? nie wiedzialam nawet o tym...

Sporo sporo ale nie wychodziło im przez kilka lat stąd decyzja o zabiegu .
Wiadomo że organizm tak nie pracuje już jak ma się 20 parę lat , zresztą widzę to na własnym przykładzie jak urodziłam swoje dziecię mając 20 i 22 a teraz mając 28 zaszłam w ciążę i poroniłam .. Być może organizm był za słaby .. Może nie był dość przygotowany bo żadnych wspomagaczy nie brałam w żadnej ciąży , oprócz witamin dla ciężarnych

Olusia czemu nie ? :D Ja jestem za :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry