reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hejjjj Ho:tak:
Ciesze się że słonko dotarło nad morze;-) z całego serca;-)
Poniedziałek !!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jak nigdy dziś go nie nienawidzę:wściekła/y:
Już dostałam pierwszy telefon z pracy:-(z bardzo smutną informacją
Co do Warszawy to ja myślałam żeby wracać popołudniem wieczorem;-)
Aschlee widzę że Nasze zoo się powiększa słoń wieloryb:-D hihihi czekamy na zdjęcia z USG:tak:
Agnieszka83 piękny dzidziuś gratulację jeszcze raz.
Asiu, moi rodzice są w zakopanym od soboty mają piękną pogodę ludzi prawie wogóle nie ma;-)
Następny weekend zapowiada się jeszcze lepiej więc wyjazd na pewno będzie udany :tak::tak:

Ostatnia edycja:
I ja sie witam test negatywny, wiec pewnie dupa blada. Co sie dzieje z tym moim organizmem:( szkoda jechac na ta bete ale dla swietego spokoju chyba pojade..
Wiec pewnie dopisuje sie do grudnia;) tylko czy w ogole uda nam sie w czasie owulacji spotkac;(

Ostatnia edycja:
Witam poranną porą.
Troszkę poczytałam. Szalone jesteście. Spotkanie. Nieźle. Szkoda tylko, że u mnie tak mało czasu wolnego. Ja mam dopiero wolne w połowie marca.
Wczoraj już ostatkowo spędzony wieczór. Było fajnie. W domu byliśmy o 22.00 bo m rano do pracy.
Wczoraj jeszcze jajo pewnie się jajo przedzierało bo jeszcze jakieś plamienie się pojawiło. Doprawiliśmy przytulankiem.
Kasikz - spokojnie, widzę, że jeszcze twój cykl nie doszedł do końca więc może jeszcze dwie kreski się pokażą.

Miłego dnia :-)

Nooo dziewczynki ja już w pracy.Anula nie wiem gdzie ty tą pogode widzisz, zero słońca i wiart zimny. Nie wiem, nie wiem
. A w kwestii Warszawy to też wolałabym wyjechać z rańca i wieczorem wrócić.

Kasikz może się pokaże, ale może poczekaj z tą betą chyba ze wolisz wiedzieć na czym stoisz :)

Zrobilam te bete i dobrze bo 60 razy ogladam test i zastanawi sie czy widze cien a tak bedzie jasne i juz...
Nie nastawiam sie ale wydaje mi sie ze temp by juz skoczyla ..
Pozniej sie odwzwe trzymajcie sie

Ostatnia edycja:
reklama
Sorki ze pod postem ale nie umiem dodac zdjecia . Pokazalo soe takie cos jakis cien jest ale ten test do d ogolnie wiec jeszcze sie rozlal nie wiem czy to rozlane czy jest cien . No to czekam. Ciezko zrobic zdjecie ale moze cos zobaczycie.;) ImageUploadedByForum BabyBoom1393835578.220686.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1393835578.220686.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393835578.220686.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 73

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry