reklama

Staraczki 2014 :)

Witam Was wszystkie w ten piękny słoneczny dzień, wkoncu po miesiącach deszczow i powodzi i do nas zawitalo słoneczko:)

Iwo, odstawilam tabletki 4 cykle temu.

Kasik, ja tez wkrótce testuje. Jak zmora nie przyjdzie do czwartku, to testuje, aczkolwiek myśle ze to jeszcze nie ten cykl. Czuje się OK, nic nie dolega, nic nie boli... trzymam kciuki za bete!!!!

Milego dnia w pracy życzę:)

reklama
Dzień dobry :)

Siedzę w pracy i mam mega dobry humor, bo właśnie wypełniamy wnioski na dodatkową kasę, nareszcie bo już mi od stycznia wisieli prawie połowę wypłaty...i pod koniec marca będzie wyrównanie :D

Mam pytanie czy test owulacyjny z pierwszego moczu zawsze wyjdzie dodatni? [nie w czasie owulacji]

Asia szukam też na grouponach jakiś hoteli

Agniecha łapię fluidki

Kasik zrób betę i daj znać :)

Aschlee czekam na foteczkę :)

Jołasia no to idealnie trafiliście :) kolejna złapie bociana :)

Blair- co do testu owulacyjnego, nie wiem czy zawsze, ale ja z ciekawości, w poprzednim miesiącu zrobiłam test w 17 dc, pierwszy z porannego moczu- był dodatni, i wieczorem po raz drugi- okazał się ujemny, kolejnego dnia(18dc) powtórzyłam to samo, i z rana był dodatni a wieczorem ujemny, więc może coś w tym jest.

Hej laseczki Kochane :*
Asieńko jeżeli uda mi się dzieci zostawić u mamy na cały dzień to przyjadę bo bardzo chciałabym Was poznać :-)
Razem z Olusią tak już liczyłyśmy że pociągiem mamy jakieś 3 godziny drogi .

Witajcie Kochane ja juz po wizycie wszystko jest w porzadku.Maluszek rosnie, nie ma juz plamien,serduszko pieknie bije i podobno wszystko wyglada superasnieZobacz załącznik 613375

Oto moja Kruszynka specjalnie dla Was Scan.jpg

Przesylam Wam mase fluidkow ***********************

kasikz trzymam kciukaski za bete &&&&&&&&&&&

Załączniki

• Scan.jpg
    Scan.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Aschlee piękny bobasek Kochana wielkie gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa :-)
To musi być piękne uczucie móc zobaczyć malutką istotkę z bijącym serduszkiem...
Też bym tak chciała...<3
KasikZ trzymam kciuki &&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry