reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee no pewnie że tak :-)
Wierzę że każdej z nas się uda :-)
I nie ważne czy masz jedno, dwoje,czy troje dzieci.. Każdą ciążę traktuje się wyjątkowo i jeśli warunki nam nie sprzyjają z ogromną siłą jej się pragnie a mi się mój instynkt znów zaostrzył do takiego stopnia że myślę o dzidzi 24 h no ale narazie nie mogę..
Muszę cierpliwie czekać i mocno Wam kibicować :-)
Ale dzidziolka masz pięknego :D

Olusia chciałam się zameldować że środki na moim koncie się wyczerpały..
Mój inteligentny synio wszystko wygadał.. :P

Ostatnia edycja:
reklama
Iwo jak sie nazywal ten film co mi polacalas? Bo nie mogę znaleźć ; (

Aschlee bardzo gratuluje kochana ;** nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ;)

Lapie fluidinie ;) u nas pogoda do bani... i nie mam pomyslu na obiad... moze ktoras pomoze?

Ewelinka sama mam dzisiaj problem..
Zresztą kiepsko dzisiaj myślę po wczorajszym wieczorku z moją siostrą :P
Niepotrzebnie zmieszałam dwa rodzaje piwa a dzisiaj cierpie.. :(
A jeszcze muszę jechać do urzędu pracy się podpisać buu
To fakt, jeszcze pogoda nie za ciekawa jest

Blair87 hehe to miekka jestes.... chociaz wiesz upaly sa uciazliwe ale lepsze to niz zima i - 20 stopni.... to juz wole upal, krotkie spodenki, koszulka, klapeczki i pelen luz... a nie jak w Polsce zima, mrozy, cieple kurtki, buty itp.. jednak moj organizm wolalby tamten klimat...:-)

A u nas dzis nie ma sloneczka... :tak:

kasikz a moze za wczesnie go zrobilas? moze nie wszystko stracone? hmm trzymam kciuki... !! :-)

Aschlee25 sliczna fasolka... :tak:

karolina859 no wlasnie bo wczoraj pisalam i zero odzewu juz myslalam ze buuu:wściekła/y: nio ale ok...

Kasik to czekam z niecierpliwością na wyniki :)

Iwo zarażam się wirusem :D :*

Mligocka a kiedy miałaś w tamtym cyklu owulację?

Karolina mam nadzieję że uda Ci się dotrzeć do warszawy :)

Aschlee piękne Maleństwo no wykapana Mama :D
łapię fluidki :D

Olusia z dwojga złego :p też wolę upał :) cieszę się niesamowicie z krótkiej zimy w tym roku :)

z tym testem to chodziło mi czy grubo po owulacji może wyjść dodatni?

Dziewczyny Uwaga!!!!!!!!!!! to ja Wam przesylam takiego wiruska ciazowego on teraz Was zarazi i Anulka moze za jakis czas spokojnie oglosic Dzien Narodowego Testowania i beda same pozytywy:tak:

OTO WIRUSEK CIAZWY DLA WAS bobasek.pngLapcie i czekajcie na objawy;-)

Załączniki

• bobasek.png
    bobasek.png
    36,7 KB · Wyświetleń: 44
Blair87 - oby oby ten bociek przyleciał, no bo w końcu wiosna idzie i ponoć bociany już do nas pomału przylatują może u nas jakiś gniazdo zrobi :-D

Aschlee piękne zdjęcie. Oby tak dalej &&&
U nas rano wiało i było zimno a teraz słońce wychodzi ale wiatr silny został.

Czemu mi się nie zmienia wykres na ovufrend. Dane wprowadziłam a na BB pokazuje stan sprzed dwóch dni

Jak myślicie. Jak jajeczkowanie miałam w piątek albo w sobote (mojego doktora nie było i nie miałam jak jechac sprawdzić) to luteinę zacząć brać dzisiaj czy dopiero jutro. Gdzieś wyczytałam, że z dwa dni po jajeczkowaniu dla wspomożenia drugiej fazy.

Kasikz ja tez cos widze. Kurcze to kciuki za bete. Widze ze beda emocje na wieczor ;-)

Blair a nie wolicie mieszkania tu wynajac i sobie zjesc na miescie? Taniej wychodzi.

Aschleeee bobas boski juz sie zakochalam ;-)

Karola trzymam kciuki za spotkanie.

Olusia no raczejjjjj. Zwiedzac to se kiedy indziej bedziesz teraz jedziemy sie od Iwo zarazic brzuszkiem i od Blair dowiedziec gdIe ten punkt G ;-)

Aschleee lapie tego wiruska :D

Jolasia ja nie pomoge w kwestii luteiny bo sie nie znam :-(

reklama
Anulka, Kochana robienie gołąbków nie jest trudne :) Ja w swoim życiu dopiero 3 raz robiłam i z tego co wiem każdemu smakowały :P Ja biorę z 50/60 dag mielonego, 2 paczki ryżu ugotowanego i doprawiam trochę solą, magi i pieprzem ziołowym. Mieszam mielone z przyprawami i później kładę na liście kapusty, które wcześniej umyłam i odparzyłam :) Wychodzi mi przeważnie 13/14 gołąbków. Biorę duży garnek, na dno kładę liść, albo dwa liście kapusty, aby się gołąbki nie przykleiły. Później kładę gołąbki do garnka, dodaję wody około 1litr i 2 kostki rosołowe. W międzyczasie dodaje magi do tych gołąbków i gotuję je do miękkości. Od 30 minut do 1h. Ugotuje się, to na patelni zasmażam mąkę, dodaje magi, koncentratu pomidorowego i rosołku z gołąbków. Jak się na patelni sos zrobi, to dodaję to wszystko do garnka. Zagotuje się i gotowe :) Anulka, gratuluję egzaminu :*

ana, przykro mi Kochana :(:*

Brrr, u mnie starsza córka i mój mąż uwielbiają gołąbki :) Młodsza, to tak sobie, ale zje.

Letta, KasiaJ, witajcie ;)

Dziewczyny, które się ukrywacie, a nie piszecie.. Nie bójcie się nas. My nie gryziemy :P :-D

Aschlee, dasz radę. Wydaje mi się, że góra do 20 tygodnia będziesz miała zakaz :* Aschlee, co do Twojego brzuszka co się dziwisz :P W drugiej ciąży przeważnie szybciej rośnie.

Agniecha, śliczne maleństwo :*

Kasik, ja widzę II kreseczki :D Kochana, zrób betę :*

Aschlee, śliczna fasolka :*

Później do Was zajrzę, bo mama dzisiaj u mnie jest. Miłego dnia Kochane :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry