Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asia : chodzi o mojego M , bardzo słabe nasienie , dlatego był zabieg robiony tzn biobsja . Sami nie możemy zajść dlatego że plemniki nie wydostają się , jest niedrożność . I dlatego poprzez zabieg jakieś tam się znalazły ale szału niema poprostu .
Umm rozumiem. Przykra sprawa, ale wierze ze za trzecim razem sie uda i bedziecie szczesliwymi rodzicami. A jak on to znosi psychicznie bo faceci to roznie na banie biora
Blair-dziwny był poprzedni cykl, zaraz po miesiączce 2 dni wilgotne, następne dwa dni mokre, i 11dc ból owulacyjny ( bynajmniej na takiego wyglądał), więc przypuszczam że owulka w 11dc.
Hmm..
W pierwszym cyklu naszych starań, test dodatni wyszedł w 13 dc i przez kolejne 3 dni również był dodatni, a w obecnym cyklu, pierwszy dodatni również w 13 dc a kolejnego dnia już ujemny.
Asiu ciężko mi powiedzieć czy na pewno pojadę bo nie wiem czy ktoś z pracy się nie odezwie i ni e bede musiala isc... póki co jade ale vo będzie tego nie jestem w stanie przewidzieć. .. Kochana widziałam ze wczoraj objadalas sie popcornem ;-) spóźnione smacznego ;-) ja dzis po wstaniu mialam ogromna ochotę na brokuly ;-) kupilam dwa i ugotowalam byly pyszniutkie ;-)
W domu posprzatane, poprane i poprasowane a Adas wraca dopiero po 17... co ja bede robic do tej ppry..
Ewelka- jak możesz nie wiedzieć jak spożytkować wolny czas?!;-) no przestań, jest tyle fajnych opcji, że aż mi się nie chce wierzyć że Ty się nad tym zastanawiasz
Zmykam, babski wieczór czas zacząć!:-)
Niestety od wczesnych godzin po poludniowych z racji tego że wracam od jutra do pracy
Mligocka za dużo wolnego czasu ostatnio mam i pomysły się wyczerpały ;p nawet już po sklepach mi się nie chce chodzić... filmy na zalukaj.tv pooglądałam które mnie interesowały ;-) fryzjera odwiedziłam, dom lśni ... a wszyscy znajomi w pracy więc nawet nie ma się z kim w rannych godzinach spotkać na pogaduszki ;( Tobie życzę udanego babskiego wieczorku Kochanieńka ;D
nawet tu na BB jakieś pusteczki.. wszyscy w pracy...