reklama

Staraczki 2014 :)

Dziweczyny lekarka do mnie dzwonila bo zapomniala mi powiedziec ze jezeli chce to moge isc do tej szkoly bo wszystko jest w porzadku i mam sie niczym nie przejmowacZobacz załącznik 613413dzwonilam wlasnie do szkoly i mowia ze nie ma sprawy miejsce na mnie czeka od przyszlego tygodnia:tak:

reklama
Olusia hah ja tak samo zimę to tylko w górach i na stoku toleruję :)

Jołasia niech robi gniazdko na 9 miesięcy :)

Asia pewnie wylądujemy na prywatnej kwaterze, ale patrzę czy w hotelach nie ma dobrych ofert :)

Kasik tak 22.03 się spotykamy, planu dnia nie ma jeszcze

Aschlee no to super że możesz wrócić do szkoły :) a celibat dalej masz?

no dobra nie będę się tajniaczyć....
coś czuję że mój org zachowuje się inaczej- może się udało a może jestem chora psychicznie ;P
poczytałam że testy owu mają bardzo duże powinowactwo do HCG i że wykrywają ciążę przy niskich stężeniach hcg szybciej niż ciążowe. Przeczytałam że o ciąży może świadczyć jedynie kreska ciemniejsza albo równa. No to zrobiłam test tylko z rana, tak jak się robi ciążowe i teraz się zastanawiam, że może z rana zawsze wychodzą pozytywne.... kreski od razu prawie wyskoczyły równe. Wiem że to pewnie za wcześnie, ale ja niecierpliwa jestem bardzo....
to ten test

CAM01297.jpg

Załączniki

• CAM01297.jpg
    CAM01297.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Olusia- minęło w mgnieniu oka. Mam nadzieję że przynajmniej w owocny sposób wykorzystaliśmy z mężem ten czas. Czekamy..:-)
Niecierpliwie, jak na szpilkach, ale czekamy...;-)

Blair- ja bym się nie sugerowała testem wykonanym rano, w ciąży nie byłam a test wykonany z porannego moczu był dodatni. Zresztą to test owulacyjny a nie ciążowy, a zdania co do tego że test owulacyjny w ciąży wychodzi dodatni, są podzielone.

Ewelka- dzięki.:tak:

Ostatnia edycja:
Asia : Jest mu przykro niekiedy mówi tam głupoty że powinnam być z innym i wogóle że po co mi taki facet . No ale trzeba to jakoś przejść . Jedynym pocieszeniem jest to że może wreście zdarzy się cud jakiś ehh :rofl2:

ewelinka pamietam,pamietam jedyna obawa zeby mu stres nie zaszkodzil bo ja to przed kazdym egzaminem mam stresa:-D
Blair87 kochana trzymam kciukaski zeby ten test oznaczal dwie kreseczki na ciazowym:tak:

Blair a nie masz w domu testu ciążowego o czułości 10 żeby też zrobić? a co się dzieje ze czujesz się inaczej ? ja np. też się czuje dziwnie ale to chyba u mnie kwestia głowy... np. wczoraj było mi nie dobrze i miałam zgage co wcześniej mnie nie spotykało poza ciążą ostatnią... ale na razie uważam to za figle spłatane przez moją głowę która tak bardzo chce być w tej ciąży

reklama
ewelinka_shn mozemy figlowac do woli:-D powiedziala ze zadnych zakazow na razie mi nie daje smiala sie ze mozemy dorabiac drugiego Dzidziusia...Na prawde super lekarka mi sie trafila za kazdym USG cieszy sie jakby conajmniej to jej siaza byla i dowiedziala sie ze jest super:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry