reklama

Staraczki 2014 :)

Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak - @28.02
Olusia7982 - @1.03
Marzec
susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @12.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6ana0808 - @28.03
Kwiecień

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903

reklama
Aschlee25 - dzidziolek i brzusiolek piękny:-)A wielkoscią sie nie przejmuje niech rosnie.
jołasia - owulacja pewnie była sobota - niedziela, choc faktycznie monitoring może ostatecznei to stwierdzić, bo jak pisałam w zeszłym cyklu moja owulacja była po skoku nie przed. Co do luteiny. Ja biore duphaston od 2 dni po owulacji przez 10 dni.
No tak co do tej kreski to jest. Tylko ja sie nie nastawiam bo nie wiem kiedy się pojawiał. Zrobiłam test stwierdziłam ze nic nie ma i pojechałam zawieść córke do przedszkola i na bete.Wieczór bedzie pasonujący:-)
Dziewczyny a jak z tym Waszym przyjazdem. Będziecie 22.03? Ja oczywiscie jak dam rade tez będe. To checie iśc gdzies na kawcze czy obiad? Czy jak to widzicie?

Ostatnia edycja:
kasikz właśnie troszkę poszperałam po necie i znalazłam info że w 3 dniu wysokiej temperatury więc z około 2 dni po owu. Więc i dzięki za info.
Myślę, że jutro zacznę brać luteinę przez 10 dni. To może pomoże.
Na zachodzie wyszło słoneczko ale nadal mocno wieje.
Rozliczyłam sobie pity bo dopiero dostalam korektę. Mam zwrot. eM kupi sobie nowy rower. Zupa śmieć z mięsem ugotowana.
Zmykam. Miłego popołudnia:-)

Kasikz ja mysle ze jesli my wyjedziemy z Gd okolo 6-7 rano to bedziemy powiedzmy ok 11. Na pewno kawa i jakies plotki gdzies w milym miejscu,a w waszej glowie to miejsce wybrac bo znacie tam mnustwo takich miejsc. Potem mysle ze obiad obowiazkowo bedziemy musialy wszamac zeby sie w drodze nie zatrzymywac na szame a ja to nie przepadam na glodniaka jechac.
Takze Warszawianki Blair, Iwo i inne bo nie kojarze juz kto z kad myslcie nad miejscowa. I proponuje jakas rezerwacje zrobic zeby nie szwedac sie od knajpy do knajpy w poszukiwaniu odpowiedniej kiczby miejsc ;-)

Lalka jak sie masz?

Ewelinka jak to z Toba bo nie dalas znac czy wybierasz sie z nami do Dziewczyn 22.03 ?

Asia : no jakoś leci :-) przesadziłam chyba z %% w ostatki bo po tym nie miłym zajściu krwawie 7 dzień , myśle tylko czy wszystko dobrze się oczyści . A pozatym dobrze. Wybieram się na dniach do przychodni żeby porobić takie podstawowe badania bo może gdzieś tkwi przyczyna . A jak u cb , samopoczucie ? I dziękuje że pytasz ;-)

Laleczko kochana :-) zrob badanka i oby wszystko bylo git. A czy mozesz mi powiedziec jaki jest u was problem ze in vitro zostalo? Nie chcialabym cie urazic rybko broń Boze, ale ciekawska jestem. U mnie dobrze. W glowie poukladane. Bez spinki. mam nadzieje ze sie uda nie spinac caly cykl a nie tylko na poczatku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry