reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinka_shn bardzo sie ucieszyla chodzi i pyta kiedy dzidzius wyjdzie bo chcialaby sie z nim pobawic:-D
pierwsze co zrobila to sie zapytala czy Pani doktor mi go tam wlozyla i jak Zobacz załącznik 613417
ciesze sie bo szkola nie przepadnie i jeszcze kilka bardzo waznych rzeczy ale w moja piekna kiecke sie juz nie wcisne zreszta nie wypadalo by wiec bede musiala szukac innej

aschlee super ta twoja corcia ;) Kochana jaka kiecka?
teraz jest tyle slicznych ciążowych ciuszków ze na pewno cos dla siebie znajdziesz ;-)

Olu to ja tak mam że nie mogę długo nic nie robić ;-) oczywiście czasami tak jak teraz np. pije sobie kawke i siedze spokojnie na tyłku i popisuje sobie z wami i szperam w necie ale zaraz ide się ruszyc ;-)
Adaś na obiad wymyślił sobie talarki z ziemniaków z cebulką i boczkiem (bomba kaloryczna) ale jak chce to zrobie... znów mam ochotę na deserek piankowy... ale znów to samo ? ;/ już z nudów siedze i wymyślam i przez ten brak zajęć znów tyłek urośnie ;-(

Ostatnia edycja:
Blair- dla naszych celów badawczych:-D zrobiłam test owulacyjny, przed paroma minutami, dzisiaj 17 dc.

Blair- jeżeli te dwie kreseczki mają oznaczać ciążę to bierzemy w ciemno, co? :-p

Zmykam.

mligocka szkoda że ja nie ma owulacyjnych w domu też bym zrobiła ;-) bo dziś może szczęśliwy dzień i wszystkie jesteśmy zafasolkowane ? :P takie same złote strzały ;D choć nie powiem ostatnimi czasy bardzo mocno staramy się z Adasiem więc przepracowujemy hihihi więc taka nagroda myslę że by się należała ;p

ewelinka za niedlugo biore udzial w pewnym koncercie charytatywnym i mam superasna kiece ale jest krotka pozatym mysle ze chyba juz nie wypada w takiej tylko musze wymyslec inna:-(
product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpgchodzilo konkretnie o ta kiecke

Załączniki

• product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg
    product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 39
Aschleee śliczna.... zobaczysz jak będziesz w niej wyglądać. Jeżeli będzie ok to myślę że jak najbardziej możesz iśc w niej i jak najbardziej wypada ;) nie jest to jeszcze bardzo zaawansowana ciąża więc nie popadajmy w paranoje ;)

reklama
Nom az takiego brzuszka jeszcze nie mam;-) ale jest bardzo ladna
Myslalam jeszcze o takiej piekna-mini-sukienka-z-trenem-rozowa.jpg a do tego butki cos w ten desen 13112011192220-17283_3481_500_cudne-butki.jpg
tylko ta kiecka musialaby miec ramiaczka nie trawie kiecek bez ramiaczek

Załączniki

• piekna-mini-sukienka-z-trenem-rozowa.jpg
    piekna-mini-sukienka-z-trenem-rozowa.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 58
  • 13112011192220-17283_3481_500_cudne-butki.jpg
    13112011192220-17283_3481_500_cudne-butki.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama