reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
To super że trafiłaś na taką świetną lekarke :-D to teraz musicie nadrabiać zaległości łóżkowe Kochana ;D i już wieczory bzykanka świętujesz razem z nami ;) bardzo się cieszę że wszystko jest ok i już na pewno tak zostanie :-) niech to będzie bardzo nudna ciąża :blink:

Blair. Ktory masz dpo?
Mligocka ma racje. Nie sugeruj sie testem ovu kup sobie test ciazowy.

Lalka to ja trzymam kciuki za was.

Aschleee super wiesci. To chyba dzis zamkne okna na noc ;-)

Asia ojjj tak zamykaj i to porzadnie:-D
NAstepna wizyta 17:-D chyba za kazdym razem bedzie mi dawala foto z USG a i dzisiaj sobie mogli popodgladac Maz i corcia

ewelinka_shn - korzystaj z tego czasu. Ja nie wiem co to czas wolny. Ile bym dała za taki czas kiedy nie muszę zrobic 100 tys rzeczy na raz:-D

Aschlee- no tylko spokojnie w tej szkole.:)

Blair87 - u mnie owulacyjny pokazał ciąze ale nie tak wcześnie. Zrobiłam z ciekawości ale juz po terminie @ jak ciaze miała potwierdzonę. Musisz jeszcze troszkę poczekać. CHoc wiem ze ciezko..
lalka - cuda sie zdarzają:-)Najważniejsze sie nie poddawac

Mligocka po prostu się zastanawiam, LH to hormon gonadotropowy a HCG to gonadotropin kosmówkowa i chyba w ok 3/4 są do siebie identyczne budową aminokwasową, więc to że test owu może wykryć hcg jest możliwe :)
nie chcę się sugerować żeby później się przykro nie rozczarować

Aschlee no fajnie by było :)

Ewelinka na ciążowy zdecydowanie za wcześnie, mam jakieś z allegro dostałam razem z owulacyjnymi. Co zwróciło moją uwagę? hmm po pierwsze piersi, a po drugie bóle brzucha i jakoś mnie tak intuicja podsunęła pomysł testu, ale nie wykluczam żartu mojej psychiki :)

Mychunia, Olusia :*

Asia 7dpo, wiem że to wcześnie ale jak zobaczyłam że dziewczynom wychodzą ciążowe w 10dpo bladziochy to spróbowałam, a miało być bez nakręcania wrrr

doczytałam Aschlee że już macie zielone światło, to zamykam okna na noc hehe :D

To nie jest tak że twierdzę że jestem w ciąży :) uwierzę pewnie dopiero na usg jakby co. W każdym razie chcę sprawdzić teorię :)

Ostatnia edycja:
kasik korzystam z czas korzystam ale już po prostu się nudze... jestem takim typem człowieka który nie lubi długo nic nie robić... ilez można siedzieć :-) a jak mąż wraca to zmęczony a ja pelna energii.. ;p

cholera nie ma żadnych ofert ciekawych pracy... potrzebują murarzy, mechaników samochodowych i spawaczy chyba muszę się czegosz tego nauczyć haha ;D najszybciej pojdzie chyba z samochodami bo mąż może nauczy ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry