reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczynki - Olusia, Ewelka, dzisiaj jest dopiero 19dc, jest o wiele za wcześnie na test ciążowy:-p
Po co się ,głupio, nakręcać?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
mligocka - za wcześnie nawet jak na moje standardy ;-) ale powiem CI ze mi owulacyjny wyszedł (+, kilka - i +), robiłam je nawet już po ciążowym, niestety testy zakończyłam bo się skończyły (owulacyjne ;-) )

ciążowe w ramach innego eksperymentu robiłam dalej i wczoraj dopiero wczoraj wyszły 2 jednakie kreski (28.02 beta 825)

...ale ciążowy wyszedł mi cieniem 11dpo

Ostatnia edycja:
mligocka no w sumie racja.. wiem ze to twoj 19dc nio ale wiesz jak mowisz ze wychodza pozytywne to mysle bys spróbowala zrobic inny test... ale faktycznie lepiej poczekaj jeszcze troche... :-)

goska03 to gratuluje 2 grubasnych kresek...

Mligocka, i tak trzymam mocno kciuki za przyszłe testowanie &&&& :*

Dziewczyny, jutro odbiorę dokumenty, bo dzisiaj przyjmują w Urzędzie tylko do 14:30, a już 15-ta. Wytrzymam do jutra :P

Letta - faktycznie swiat jest maly. A teraz druga Polska w UK...
Mligocka- a te testy owu sie komus sptawdzily na ciaze? Bo rozumiem ze o to chodzi? Bo czytalam gdzies ze podobno moze byc pozytyw na ciaze...trzymam kciuki:)

Ewelinka a na jakiej podstawie lekarz stwierdził policystyczne jajniki. Jak się to diagnozuje ? Tak z ciekawości pytam.

Jussastar mnie test owu zdiagnozował ciąże. Najpierw robiłam owulacyjny potem ciążowy - oba pozytywne.

Trochę poczytałam ale nic nie pamiętam. U mnie wczoraj przyszła @ - pierwsza po zabiegu...no i odebrałam wyniki i zespołu antyfosfolipidowego nie mam.

Dzięki maluś.:-)
Jussastar- Nie wiem. Jeżeli wierzyć w to co piszą w necie to części kobiet w ciąży wychodziły pozytywy, a drugiej części nie. Reasumując - wiem że nic nie wiem:-D:-D

Gosia- niech rośnie zdrowo.:tak:

reklama
no raczej nie będę miała, ale zawsze jest szansa, bo ja docelowo chce 3 dzieci a mąż 2, wiec jakby się przemyciły teraz 2 to było by fajnie 2 ciąże a 3 dzieci ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry