reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się popołudniowo :-)

Z czystej ciekawości zrobiłam ponownie test owulacyjny, dzisiaj 19 dc. ( blair to twoja sprawka:-p:-p)

Zastanawiam się nad wiarygodnością tych testów, bo dzisiaj również pozytyw.:-D

Oluś, sto lat dla męża :D:D

Już widzę te świętowanie urodzin Twojego męża :P :-D

Letta, możesz napisać gdzie mieszkasz? :) Twój mąż nie jest Polakiem prawda? Wcześniej czytałam jak pisałaś o zwyczajach i to mnie zainteresowało :) Jak się żyje w innym państwie?

Dziewczyny, ale jestem podekscytowana :D:D:D Weszłam przed chwilką na stronkę info-car, aby sprawdzić, czy już mogę odebrać prawo jazdy.. a tu "Dokument do odbioru w urzędzie". Już dawno się aż tak nie cieszyłam :D Jutro biorę dziewczynki i idę odebrać prawko :D A weekend będę z M jeździć :-)

Kochane dziekuje za zyczenia w umieniu swoim i mezusia... :-D

Malusiolka kochana to ledz szybko po dokument prawa jazdy.... he he :tak: tez mysle ze bedzie sie dzialo.... oj dzialo....

Letta witaj... :-)
mligocka to do dziela kochana a nie przed kompem i na forum siedziec... he he ;-)

ewelinka_shn ale smaki robisz... mniam mniam...

Ostatnia edycja:
Malusiolka -no to szybciochem :-)
Mligocka - u mnie testy bardzo długo wychodziły pozytywne bo mam wysokie stęzenie lh czy jak to się nazywa:-)Kiedy pamietam jak robiłam naliczyłam 9 testów owulacyjnych pozytywnych. A jak zrobiłam badanie to wyszło mi lh 4 krotnie podwyższone

Olusia - owulke miałam w 13 dc ( test również dodatni, śluz maks płodny i następnego dnia skok tempki ):-)
Robię teraz z czystej ciekawości, i wychodzą pozytywy.:-D:-D ( 17 i 19 dc)
Jeśli ktoś nie mierzy tempki i nie obserwuje śluzu a ufa jedynie testom jakże łatwo można jajeczko przegapić:wściekła/y:

kasikz- ale ja nie robiłam je jednym ciągiem, 13 dc był pozytywny, 14dc negatywny i następnie z ciekawości zrobiłam w 17 dc i dzisiaj.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry