reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinka_shn wlasnie nie wiem jak moglam zapomniec.. to jest to ze nas jest tutaj tyle... w pracy tez nie pamietam wszystkiego gdzie nie ktore laski dorabiaja sobie... po prostu pewne rzeczy mieszaja mi sie w glowie... ech... ;-)

Anula wylecz mnie... :tak:

Hej dziewuszki :)

Mychunia bede kwestionować.. 50 Twarzy Greya super książka.. czytałam juz chyba ze 3 razy.. na poczatku też myslałam ze głupia książka ale w połowie juz zamawiałam przez neta kolejne części.. oprócz tego czytałam jeszcze Dotyk Crossa też mi się podobała , w podobnym klimacie..

Kasia u mnie szybko waga spada ale też szybko jej nabieram.. efekt jojo za każdym razem..

Olusia ja już napisała terminy wasza decyzja kiedy co dalej!

MotylkowaOna przypomnij mi je.. :-)

A mi sie podobala ksiazka Dolmen czyli kamienie smierci... na podstawie filmu ktory lecial u nas w tv.. co prawda ksiazka troszke inaczej napisana niz film ale podobalo mi sie to i to... nawet mam serial na kompie.. :-D

AsiaSzw ja nie czytalam tej ksiazki....

MotylkowaOna 11.marzec i 17 mi pasuje.. odnosnie 22 marca mam dniowke w pracy i ma byc ten wyjazd do Warszawy, ale musze tez spróbowac sie zamienic ale nie wiem czy sie uda a 28 marca mam nocke w pracy....

A jak tam reszta lasek kiedy wam pasuje? mnie tez pasuja inne dni jak cos... odnosilam sie u gory do motylka kiedy mu pasuje....

reklama
Oluś ja też intensywnie myślę o tej Warszawie , prawdopodobnie R bedzie pracował także wrócilibyśmy mniej wiecej o tej samej porze ale nie mowie na 100 % bo zawsze cos moze wyskoczyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry