reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja dopiero wrocilam do domku ale zescie duuuuzo napisaly:szok: ale nadrobilam wszystko:tak:
Jak chodzi o tarczyce to ja mam wynik 2,3 ale mi gin i endokrynolog powiedzieli ze mam sie nie przejmowac.
Wiec im ufam i licze na to ze maja racje.
Iwo gratulacje!!!!!!!!! Piekna beta:tak:
Asia niestety nie czytalam ale jak mowisz ze fajna to zapisuje i w najblizszym czasie chyba sie skusze;-)
Malus to superasnie:tak:

Ostatnia edycja:
Ktoś tam pisał o książce 50 twarzy Greya.
Zachęcona opiniami ludzisk na necie zakupiłam.
Dla mnie książka niskich lotów. Mnóstwo powtórzeń typu: przygryzanie wargi, przeczesanie palcami włosów etc etc. ,mega wulgarne sceny erotyczne, słownictwo prosto z rynsztoka a poza tym nuda, nuda i jeszcze raz nuda

Moje Tsh również wynosi 2,3 , podobnie jak Aschlee ,ponoć nie najgorsze:-p

iwo- gratki!!.
sugeruj się normami jakiego zapodało lab. gdzie robiłaś wyniki, a nie normami z neta.:tak:

Ostatnia edycja:
Maluś dobra nowina :tak:

Gochson dobrze, że @ wreszcie przyszła :tak:

lalka
ja miałam nadżerkę kilka razy i nigdy nie krwawiłam...

Motylku ja właśnie kończę 50 twarzy Greya i mi się nie podoba :-) i tak jak pisze mligocka mega wulgarne sceny erotyczne itp, ale każdy ma prawo mieć własne zdanie

iwo
fantastycznie :-)

Mychunia,Mligocka ja rzumiem każdy ma swoje zdanie. mnie sie bardzo podobała a książek przeczytałam naprawdę dużo i tą uważam za jedna z lepszych..no ale o gustach się nie dyskutuje

Iwo ale czad!!! :-)

Ja tez siegnelam po 50 twarzy Greya bo moja siostra to kisiel w gaciach miala i wiecznie tylko Grey i grey ale niestety 100 stron i stwierdzilam ze odpuszczam bo szkoda czasu.
Motylku jesli libisz ronansidla to polecam autorke Anna Ficner Ogonowska napisala 4 ksiazki przeczytaj je w kolejnosci ja nie pamietam tytulow ale dawno nie czytalam tak zajebistych ksiazek tej kategorii jeszcze jednej nie skonczylam juz kolejna czekala zebym przypadkiem nie miala przestoju bo bym sie wsciekla. Petarda.
A generalnie to gustuje w kryminalach Coben Harlan, Tess Geretsen, Larson, Ladlamm i inni. Kocham te ksiazki zarywam noce przez nie. ;-)

reklama
iwo - beta super, gratuluje ;-)

Blair87 - test robiłam w ciągu dnia po ok 4 godz. przerwy w sikaniu (owulacyjny)

Asiu- millenium książki super, ogólnie lubię skandynawskie kryminały, polecam serie Henninga Mankella (uwaga wciąga)
natomiast 50 twarzy dla mnie nie przemówiła, nawet 2 części kupiłam od razu bo szału się spodziewałam ale na pierwszej poprzestałam, tak szczerze swojego czasu lepsze a'la harlekiny czytała, dużo zrobił budżet na reklamę ;-)

UWAGA - byłam na basenie i pływałam ;-), jest plan żeby chodzic raz w tygodniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry