reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny a do kiedy mam brac Wiesiolka skoro ovu wypada mi w przyszla srode?? A no wlasnie a acard tez wtedy brac czy jak bo wiem ze macica jest lepiej ukrwiona. Sory ze post pod postem ale juz ciezko bylo edytowac z tym gifem

Blair87 aha to moze jest lepszy niz aspiryne cardio... tym bardziej ze dziewczyny pisza ze biora acard a nie aspiryne.. moze jednak to sie czyms rozni? moze jest mocniejsza czy ma troszke inne dzialanie? hmm? :-)

Oj Blair zdecydowanie lepszy bo siedzialam na miejscu z tylkiem. Jutro znowu bedzie gorzej bo latam jak kot z pecherzem a jeszcze chcialabym sobie farbnac wlosy i podjechac na strzyzenie a nie wiem czy znajde na to czas do tego zakupy urlopowe bo w piatek caly dzien w pracy a potem po mame jade. I jeszcze musze nas spakowac wiec jutro nie popisze z wami :-(
Ale urlopiiiikkkkkkk juhu ;-)

Amisia221 witaj..... to trzymam kciuki za udana IUI... jakie robilas badania oprocz zespolu antyfosfolipidowego? jakie wyszly tobie IgG i IgM ? bo u mnie po poronieniu wyszly p/c ciala ale co prawda miescily sie w gornej granicy ale jednak byly a jak zaczelam brac aspiryn cardio to mi spadlo na ponizej 2....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry