reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka, ja nie byłam dzisiaj w kościele. Jakoś nie na siłach się czuje. Choróbsko mnie coraz bardziej bierze.

Oluś, ja mam taką zasadę, że biorę leki które lekarz mi powie. A co do witamin do I trymestru to nie brałabym. Chyba, że lekarz zaleci. Kwas foliowy powinno się brać do 12 tygodnia, a później kwas odstawić i brać te witaminy.

iwuś, gratuluję :*

Ja właśnie nastawiłam warzywa na sałatkę i ciasto mam w lodówce na ciasteczka guziczki z przepisu mychuni :D Zaraz będę je robić :)

w pierwszej ciąży ostatni raz na basenie byłam 3 dni przed porodem i więcej dałam rade przepłynąć niż dziś ;-), a co ma być to będzie basen nie zaszkodzi, małe zabezpieczone

MotylkowaOna - 50 twarzy może się podobać mi po prostu nie spasowała ;-) ale przeczytałam do końca

goska03 nie no fajnie ze sobie poplywalas... ja bym sie chyba jednak wstrzymala chociaz lubie basen kiedys bardzo czesto chodzilam le od jakiego czasu od czasu do czasu... w lecie to chodzilam z przyjaciolmi na baseny i nad wode.. do tego sloneczko... miodzik....

ucho mi zaraz odpadnie ;P gadałam przez godzinę przez tel z Bratową, ale jestem happy okazało że też starają się o dzidziusia ;D

byłam w Kościele i po drodze zahaczyłam o aptekę i kupiłam Acard, zraz sobie zaaplikuję :)

Anula to co w sobotę ogłaszasz Narodowy? czy to dla Ciebie jeszcze za wcześnie?

Iwo piękna beta!!! Dzidziol ładnie rośnie :D

Motylku Ty nie myśl o Warszawie tylko przyjeżdżaj :D

tak gadam z Bratową o różnych badaniach, hormonach i w końcu Jej mówię że bez Was to bym zginęła, bo to wszystko od Was wiem :tak::-D

reklama
Jeszcze godzina i do domu

Załączniki

• 1394042167749.jpg
    1394042167749.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry