reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka- Musisz inaczej skopiować link! Wejdz na swój wykres na owu i tam na dole jest UDOSTEPNIJ WYKRES. Potem klinik na zakladke LINK i skopiuj ten drugi link i dopiero to wklej na sygnature na BB. :tak:

Aschlee- tak się martwię :-(

Wątpliwości- jak tam Kochana? ;-)

Maluś- kurka, musze się przyznać, że do pracy magisterskiej, to tylko na dobrym zamiarze się skonczylo. Nie mogę się zmobilizować do pisania tej mgr... :-(

Watpliwosci Bede mierzyć w ustach :-) dowcipnie mi jakos nie pasuje :p

Pora mierzenia musi byc stala?

Aschlee ja mam nadzieje jak Anula ze to w związku z palcem a nie dzidzia ten szpital. ..

Anula - a u mnie dobrze :D jakos nie mam cisnienia na ten cykl, moze moja glowa sobie troszke odpuscila :D
a tak to P. chory a ja stosuje domowe sposoby typu syrop z cebuli i woda z sola zeby pyty moczyl :D i powiedzial ze jak widzi te moje babcine sposoby to stwierdzil ze to ostatni raz jak choruje :D

a u Ciebie co kochana ?? cos wyszlo z tym stypendium /?

Ewelinka - no trzeba mierzyc o tej samej godzinie po co najmniej 4 godzinach snu przed wstaniem z lozka zaraz po przebudzeniu :)
ja mierze o 6.30 jak Pe. do pracy idzie :)

Ewelinka, ja mierzylam temperaturę w ustach w tamtym miesiącu i jak dla mnie to nie działa. Temperatura oscyliwala pomiędzy 35.5-36.30 przez prawie cały cykl, co jest dziwne. (i chyba niska jak na temperature ciała, co nie?) Nie było skutku temperatury jak test owulacyjny pokazywał dwie kreski. Wyczytałam na innych forach, za jeśli oddychasz w nocy przez usta, mierzenia temperatury w ustach może nie być wiarygodne. I to miałoby sens dla mnie, bo ja faktycznie oddycham przez usta w nocy. Więc od tego cyklu zaczynam mierzyć dowcipie...zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry