reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia, super wyglądanie :D Dzieciaczek pasuje Wam :* Co do królika, to tylko spróbowałam, bo to na jutro ma być.. ale jest pyszny :D Znając moje córki będę musiała coś innego im zrobić, bo raczej nie będą jeść tego.. grzyby są i to dlatego. Na wszelki wielki zrobię kotleciki z piersi kurczaka :) Kochana i gotowałam około 2h i się rozpływa w ustach, tak miękkie mięso jest :)

mligocka, super. Fajnego masz męża :D Ja to mogę pomarzyć o takiej kolacji, bo mój M od 16-tej do rana w pracy. Na walentynki zrobiłam mu kolację romantyczną :) Teraz się zastanawiam co zrobić w poniedziałek na święto mężczyzny :) Najważniejsze, że pamiętam o mnie :)

Spać mi się chce, ale muszę do końca obejrzeć na Polsacie "Twoja twarz brzmi znajomo".. ciekawe jest :D

reklama
Cześć dziewczynki ;-)
ja tam wieczorne świętowanie???:-)
Mychunia maluszek jest piękny i to jeszcze chłopczyk a Nam się tak strasznie marzy syn..
Milgocka brawo dla męża naprawdę się postarał naprawdę !!!!!:tak::tak:

Miłego dnia dziewczynki :-)

Witajcie!

KasikP- Twój wczorajszy spadek i dzisiejszy wzrost może świadczyć o zagnieżdżaniu! Jej, ale byłoby super, jakby się Wam udało! :laugh2: Kasik jaka niespodzianke przygotował Ci Mężus?

Asiu- jakie plany na dzisiaj? Co podbijacie w dniu dzisiejszym? Spaniem się nie przejmuj, ponieważ totalnie zmieniłaś klimat, więc problemy ze snem są naturalne, bo to taka reakcja organizmu. Dzisiaj jak się porządnie wymęczycie, to zobaczysz, że będziesz spała jak nowonarodzona, hihi :tak:

Ja farbuje właśnie sobie wlosy i potem szykuje się na dzisiejszy zjazd na Uczelni. Ech, nie chce mi się tam siedzieć, gdy a oknem taka piękna pogoda! :szok::angry::no:

Witam z rana, u mnie słoneczko....

AsiaSzw - jak CI wyszedł pozytyw na teście to wygląda ze jajo się dostosowało do wyjazdu i dziś pewnie przyjedzie, lub własne przyjechało ;-) z dostarczeniem żołnierzyków pewnie nie ma problemu;-)

Letta - od pierwszego dnia cyklu do owulacji - wiesiołek, ale jak zaczniesz 2 czy 3 dnia nic sie nie stanie, ja brałam 2 razy dziennie, ale tez po 3 zażywają.

Anula1988 - z tym spadkiem na zagnieżdżenie to rożnie chyba jest ja niby miała piękny spadek 5-tego dnia ale to na pewno nie było wtedy (spadek w sobotę beta w środę - 0 ;-) )chyba lepiej po prostu najwcześniej 12dpo zacząć testować ;-)

Gosia my wczoraj padlismy. 12 h w podrozy. Masakra. Nawet nie wiem kiedy zasnelam. Moze dzis cos zmajstrujemy. Ale obiecalam sobie w zeszlym miesiacu ze nie bede sie spinac. I trzymam sie tego postanowienia. Nie teraz to kolejny miesiac. :D

Asia, nie przespana noc to tak jak piszę Anulka, zmiana klimatu i to dlatego :) Ja akurat jak byłam u siostry w górach to bardzo dobrze mi się spało i nawet o 5/6 rano wstawałam i nie chciało mi się spać :) Pierwszy raz pociągiem jechaliśmy (byłam wtedy w pierwszej ciąży), a drugi raz już samochodem, bo Oliwka była mała :)

Anulka, jaki kolorek? :) Ja się zastanawiam czy kolejnym razem jak będę farbować się, czy nie wrócić do swojego kolorku :P Mój naturalny kolor ciemny blond, ale na razie nie widzę się w tym kolorku :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry