reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka dziękuję za wpisanie na listę :)

Anula może da się naprawić? ech złośliwość rzeczy martwych, zawsze psują się w najmniej oczekiwanym momencie...

pewnie pomyślicie że jestem dziwna ale co mi tam, nikt mnie chyba lepiej od Was nie zrozumie.
Niby głupia sprawa, ale zobaczyć się na liście starających się o dziecko.... prawie się poryczałam :zawstydzona/y:
Jestem z TŻ prawie 10 lat, dwie ciąże wpadkowe ale chciane, poronione. Później instynkt macierzyński nakręcony na 150% ale Partner nie gotowy, brak mieszkania, pracy itd. To czekanie, kiedy... A teraz mieszkanie jest, praca jest, nawet pierścionek kupiony i jeszcze słyszę że On też już chce dziecko i teraz ta lista... Tyle było ciężkich chwil w życiu, że teraz boję się żeby to szczęście które przyszło nie pękło... Bycie w takim gronie, starających, wyczekujących- bezcenne :-D

Ja mam tak jak ty :D Wiem że tylko my się nawzajem zrozumiemy. :)
Nasi Mężowie, drugie połówki, kochają nas wspierają pewno jak mogą, ale nie rozumieją naszych comiesiecznych przeżyc, naszych obaw, naszych nadziei. Dlatego Ważne jest miec kogos takiego jak WY :*

reklama
Ewelinka mozna bez recepty.

Anulka w uIU/ml

Ana rozumiem twoje rozgoryczenie ze pracy nie ma, ale mysle ze wyksztalcenie nie ma tu nic wspolnego.

Ja padam dzis na twarz juz. Bylam u kkientki ktora ma takiego malego slodziaka w domku az sie micha cieszy na takiego bobasa. ;-)

Mychunia dziękuję :zawstydzona/y:

Olusia hej :D

Ana0808 współczuję sytuacji w domu, szkoda że nie można liczyć na bliską rodzinę...

Anula heh masz porządnego laptopa jak działa nadal :)
masz może jakieś sprawdzone stonki z fajnymi ciuchami, bo ja mam ostatnio co raz mniej czasu na sklepy

CzekaCudu temp musisz mierzyć rano, przed wstaniem z łóżka, najlepiej o stałej porze. Możesz taki kalendarzyk prowadzić na 28dni.pl [PL lub ANG] lub ovuFriend, a jak masz androida w tel to wystarczy ściągnąć aplikację.
Mój ma podejście będzie to będzie, a jak nie to będzie później, nic na siłę, nie nakręcać się, mam tylko nadzieję że Mu się nie zmieni i nie wycofa się... Kobiety to inaczej przeżywają. Chociaż ja ostatnie 2lata odpuściłam, bo skupiłam się raczej na karierze, ale ostatnio instynkt mi się znowu obudził i jeszcze TŻ mówi że gotowy, trochę ciężko będzie bo z pracy bym wypadła na 1,5roku przynajmniej, ale mając w pamięci dwa poronienia nie nastawiam się na szybkie zaciążenie, więc lepiej zacząć wcześniej :D

CzekaCudu - rano, koniecznie przed wstaniem z łóżka. Najlepiej do 7,8 rano zawsze o tej samej godzinie. Najlepiej w pochwie. Można w ustach, ale jest ryzyko błędu, bo są większe wahania w zależności od miejsca (wtedy najlepiej pod językiem dokładnie w tym samym miejscu). Ja polecam ovufriend.pl Ale nie zapominaj o staraczkowym haśle: PÓKI NIE MA @, JEST NADZIEJA!

Co do Castagnusa, to nie poleca się go osobom, które nie mają problemów! Delikatnie zbija prolaktyne. Ja mam zmiany mastopatyczne w piersiach. Gdy brałam go w sierpniu, to owszem pomógł, ale gdy we wrześniu nie brałam, to miałam efekt jojo - piersi bolały już przed owu! Aż poszłam na kontrolę, którą odkladalam jakiś czas.

Ostatnia edycja:
Ja mierze w ustach,szybko załapałam gdzie dokładnie pod jezykiem.

czekaCudu pamietaj aby w trakcie cyklu nie zmieniac termometru ani miejsca;-)
Ja o 5.30mierze i dalej ide spac.

A i pamietaj ze wiesiołek tylko do ovu

Asiu- kurcze, pierwszy raz się spotykam z taka jednostką :eek:

Blair- ja uwielbiam sieć Inditex, zalicza się do nich: Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho. Lubie tez Reserved. Zwłaszcza po świetach, kiedy zaczynają się tam wyprzedaże jest mnóstwo atrakcyjnych ofert :-) A ja robie tak,ze przed wyprzedażami jade do Centrum i mierze sobie wybieram co chce, a potem jak zaczynają się obniżki,to kupuje szybciutko z ich stron internetowych po wyprzedażowej cenie :-) Tutaj masz linki do tych sklepow:
ZARA Poland - Oficjalna strona internetowa
Bershka Polska - Strona
PULL&BEAR Polska - Oficjalna Strona Internetowa
Stradivarius - Kolekcja Wiosna Lato 2013, Polska
Home - OYSHO
Reserved.com Sklep Online

W takim razie jak tylko @ przyjdzie będę mierzyła :) Jeden twermometr jedna godzina. Ciężko będzie ale jakoś dam rade.

Poszukam jeszcze czegoś na ten śluz. :)

Anulka wstawiam fotke.

Czeka cudu dasz rade. Ja mam pod poduszka termometr jak dzwoni budzik to wpierw mierze a potem dopiero sie krece i turlam ;-)

reklama
Jest ;-)

Załączniki

• 1390854537906.jpg
    1390854537906.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 48
Do góry