reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja sobie zaraz kawkę zrobię i upiekę chleb, bo obiecałam, że nie tylko dla nas, ale tez dla dwóch znajomych i szwagra... A mi się tak nie chce do tego zabrać, ale przynajmniej już jestem po pracy :)

reklama
W ciąży jest się chronionym od pierwszego dnia, nawet jeśli pracownica dostanie wypowiedzenie i nie wie o stanie to jest ono nie ważne, również jak zajdzie w ciążę już na wypowiedzeniu tez się je cofa (te sławne 3 miesiące dotyczą sytuacji jak umowa się kończy, wtedy pracodawca ma obowiązek przedłużyć do dnia porodu pod warunkiem ze w dniu wygaśnięcia aktualnej jest skończony 12 tydzień)

W ciąży jest się chronionym od pierwszego dnia, nawet jeśli pracownica dostanie wypowiedzenie i nie wie o stanie to jest ono nie ważne, również jak zajdzie w ciążę już na wypowiedzeniu tez się je cofa (te sławne 3 miesiące dotyczą sytuacji jak umowa się kończy, wtedy pracodawca ma obowiązek przedłużyć do dnia porodu pod warunkiem ze w dniu wygaśnięcia aktualnej jest skończony 12 tydzień)

Możliwe, że tak. Ja się za bardzo na tym nie znam, tylko słyszałam kiedyś od jakieś znajomej, ale może właśnie jej się umowa kończyła i ukrywała by jej przedłużyli... dawno to było. Ale np dużo osób pracuje na zlecenie będąc w ciąży i wie, że zostanie zwolniona w chwili dy pracodawca się o ciąży dowie, a chce przepracować jak najdłużej się da, bo np praca nie jest męcząca. Takie osoby też ze słyszenia kojarzę.

Ja sobie zaraz kawkę zrobię i upiekę chleb, bo obiecałam, że nie tylko dla nas, ale tez dla dwóch znajomych i szwagra... A mi się tak nie chce do tego zabrać, ale przynajmniej już jestem po pracy :)

Ja też dzisiaj myślę o pieczeniu, ale jakieś ciasto machnę. To co to za praca, że tak szybko jesteś po robocie - zazdraszczam!

Czemu odpowiedzi wysyłają się podwójnie? Zauważyłam, że nie tylko mi. To wina naszego internetu, źle klikamy, czy coś z forum?

Ja pracuje u siebie :) Dzisiaj krótko, ale potem jeszcze idę do pracy, tak po objedzie. Ciasto miałam kokosowe zrobić, ze świeżym kokosem a nie wiórkami, ale nie wiem czy mi się chce, ale już mam kokosa obranego to chyba zrobię. Można się zapytać ile czasu już się staracie i w jakim wieku jesteście... w jakim wieku stwierdziłyście, że to czas na dzieci?

Martyna. Nie nie swiadczy. Temperatyra ciala sie waha w trakcie cyklu i tylko robiac wykres mozesz swoja temperature zinterpretowac tak jak jest to w naszych wykresach. A gdzie mierzysz?

reklama
W końcu mam wolną chwilę :)
Temp nigdy nie kłamie! @ powoli przychodzi, pozniej w domu spojrzę na wykres i podam datę wstępnego testowania :)

Kasik wow to macie płodną firmę :)

Ania Beata mi możesz wywróżyć :)

Jussastar &&&& żeby temp się trzymała, jest na ładnym poziomie

KasikZ nie, nie biorę żadnych takich wspomagaczy
&&&&& żebyście się ładnie wstrzelili :)

Martyna mierzysz od początku cyklu? Miałaś skok temp? Ile dni masz już fazę wyższych temp? Wykres bardzo ułatwia interpretację cyklu

Młoda Mama witaj :)

Brrr &&&&&& żeby to jednak nie były wkrety tylko mały obcy

Iwo ;)

Anula Kochana teraz nie masz wyjścia ja spadam do grudniowek, a Ty lecisz do listopadowek i bez gadania hehe :)

Powiem Wam że albo to taki cykl albo zasługa acardu. Mój pms wyparował :) fakt że cycuchy dokuczaly, ale brzuch prawie nic, nie to co zwykle! Super stan, jak nic nie boli, a tak to ponad tydzień przed @ zdychalam i jeszcze nerwusek mi przeszedł :)
Tylko zastanawiam się czy brać go dalej czy dopiero od owulki... Zastanawiam się nad wiesiolkiem, może spróbować w tym cyklu...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Do góry