Mloda.Mama
Zaangażowana w BB
Ja sobie zaraz kawkę zrobię i upiekę chleb, bo obiecałam, że nie tylko dla nas, ale tez dla dwóch znajomych i szwagra... A mi się tak nie chce do tego zabrać, ale przynajmniej już jestem po pracy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ciąży jest się chronionym od pierwszego dnia, nawet jeśli pracownica dostanie wypowiedzenie i nie wie o stanie to jest ono nie ważne, również jak zajdzie w ciążę już na wypowiedzeniu tez się je cofa (te sławne 3 miesiące dotyczą sytuacji jak umowa się kończy, wtedy pracodawca ma obowiązek przedłużyć do dnia porodu pod warunkiem ze w dniu wygaśnięcia aktualnej jest skończony 12 tydzień)
Zrob sobie Fsh, Lh, estradiol w 1-5 dc a potem 7dpo progesteron i prolaktyne. I bedziesz wiedziec wszystko.
Ja sobie zaraz kawkę zrobię i upiekę chleb, bo obiecałam, że nie tylko dla nas, ale tez dla dwóch znajomych i szwagra... A mi się tak nie chce do tego zabrać, ale przynajmniej już jestem po pracy![]()