• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka tule Cie mocno, głowa do góry będzie dobrze.

A jeżeli chodzi o betę to jak dla mnie każda z nas powinna wiedzieć sama, kiedy chce ją robić i zrobić ją wtedy, kiedy czuje taką potrzebę. To jest każdej indywidualna sprawa. Trochę już się naczytałam tu na forum i nie tylko na tym i wiem, ze testy nie każdej kobiecie szybko wychodzą, niektóre nawet mają negatywy po terminie @, a są w ciąży. Jak dla mnie to beta, jest o tyle wygodna, ze jasno mówi, co jest na rzeczy, a nie tak jak testy. Tez przerabiałam te niby bladziochy, itd. Wiec dziewczyny, jeżeli tylko macie ochotę, to na betę :-D Choć Ja już chyba się nigdy na nią nie skusze, bo mam złe wspomnienia :no:

Lady nie wiem. Czuje zmęczenie, ale jak się, kładę do łóżka to odechciewa mi się spać. Jak to się mówi, żeby się dobrze wyspać, to trzeba położyć się z pustą głową, a u mnie to teraz raczej nie możliwe :no:
A Ty jak się czujesz, a raczej czujecie?

Znam to uczucie kiedy nie mozna spac... teraz na szczescie spie jak niemowle, ale mialam w swoim zyciu czas, ze spac nie moglam. No ale poki te inne poblemy nie pozwalajace spac nie znikna ciezko cokolwiek zaradzic na bezsennosc...

A jak przygotowania do komunii synka? Wszystko juz ustalone?
Musze Cie tu wypytac bo rzadko sie pojawiasz :-/

My fizycznie dobrze a emocjonalnie to istna hustawka plus ogromny strach...

Czytam Was co dziennie, staram się na bieżąco uzupełniać listę, rzadko się odzywam, bo czasem nie mam o czym pisać. Dziewczyny piszą o staraniach, a Ja niestety swoje starania musiałam odłożyć, na bliżej mi termin niestety nie znany :no: Jeżeli chodzi o Komunie syna, to można powiedzieć, ze teraz tym "żyje". I chyba tylko temu się jeszcze jakoś trzymam :-( Jeszcze nie wszystko ustalone, chyba jeszcze nawet nie jesteśmy w połowie. Trochę jest tych spraw do załatwienia, a mnie jeszcze dochodzi załatwianie wszystkiego związanego z uroczystością dla wszystkich dzieci, bo jestem w radzie rodziców i można powiedzieć, ze wszystko spadło na mnie i koleżankę. Ale nie narzekam, choć czasem mamy ochotę udusić parę mamusiek :-) Teraz siedzę ciągle na necie i wypatruje różne rzeczy potrzebne na Komunie. Przynajmniej mam zajęcie ;-)
Fajnie, ze u Ciebie dobrze. Jeżeli chodzi o ten strach, to już chyba pozostanie z nami do końca...niestety :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry