karla21
Chcę być Berek:)
Wiesz trochę tego bylo z tym ze nie taka zywa czerwona krew tylko taka ciemna ...ja jestem w szoku ze tak szybko dostalam
Zobaczymu czy sie rozkula calkiem.
Ide spac kochane buziaki:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz trochę tego bylo z tym ze nie taka zywa czerwona krew tylko taka ciemna ...ja jestem w szoku ze tak szybko dostalam
Choć Ja już chyba się nigdy na nią nie skusze, bo mam złe wspomnienia 
Zobaczymu czy sie rozkula calkiem.
Ide spac kochane buziaki:*
Od dwóch nocy prawie nie śpię. Masakra jakaś 

Jeżeli chodzi o Komunie syna, to można powiedzieć, ze teraz tym "żyje". I chyba tylko temu się jeszcze jakoś trzymam :-( Jeszcze nie wszystko ustalone, chyba jeszcze nawet nie jesteśmy w połowie. Trochę jest tych spraw do załatwienia, a mnie jeszcze dochodzi załatwianie wszystkiego związanego z uroczystością dla wszystkich dzieci, bo jestem w radzie rodziców i można powiedzieć, ze wszystko spadło na mnie i koleżankę. Ale nie narzekam, choć czasem mamy ochotę udusić parę mamusiek :-) Teraz siedzę ciągle na necie i wypatruje różne rzeczy potrzebne na Komunie. Przynajmniej mam zajęcie ;-)