• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Witaj Lady
Mi zostalo troche rosolu i mieska z wczoraj takze najmlodszy wlasanie je,a dla strarszych robie kotlety do tego ryz i zielony groszek .

reklama
Witaj Lady
Mi zostalo troche rosolu i mieska z wczoraj takze najmlodszy wlasanie je,a dla strarszych robie kotlety do tego ryz i zielony groszek .

Mniam! Ale by zjadła ryżu i groszku!
U mnie dzisiaj marnie - zupka jarzynowa tylko do pochlipania.... Nie jestem w stanie gotować, bo mięso mi śmierdzi...

Cześć Aschlee a Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że kawki nie pijesz ???

Jeśli ja owu miałam 28 stycznia jak test pokazał a @ powinna mieć dziś to dopiero od owu 14dc jest a zagniezdzenie jest między 10 a 14 dniem niby więc może cos dopiero się dzieje nie wiem mogę tak gdybac do póki nie będzie @

Jeśli ja owu miałam 28 stycznia jak test pokazał a @ powinna mieć dziś to dopiero od owu 14dc jest a zagniezdzenie jest między 10 a 14 dniem niby więc może cos dopiero się dzieje nie wiem mogę tak gdybac do póki nie będzie @

No właśnie, trzeba poczekać. I jak @ nie przyjdzie to powtórzyć test za kilka dni. Cały czas trzymam kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry