• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove gratulacje!
Jeśli chodzi o Conceive to używałam go w jednym cyklu ale bez skutku. Kosztował ok 80 zł i tez stoi w szafce bo mąż nie chce go używać ze względu na bardzo słabe doznania.

reklama
Ja raczej dolacze do listopadowych mamus (o ile w ogole) o ciężko byliby się wbic za te 3-4tygodnie w wątek październikowy. Ale do tego jeszcze długa droga :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Trudno Was doczytać po weekendowej przerwie...
Kamilove Super wieści! Gratuluję i trzymam kciuki &&&& Spokojnych kolejnych miesięcy ciąży :)
U mnie staranka pełną parą, jajniki bolą od piątku, więc coś tam się dzieje :) No zobaczymy co z tego wyjdzie....
Miłego dnia wszystkim :)

Dzień dobry

Anulka jak tam synek ?

U nas tygodniowa przerwa w szkole takze chłopcy w domu ,oby pogoda dopisała to beda spędzać czas na świeżym powietrzu a nie siedziec w domu .

Trzymam kciuki za testujace ,u mnie 7dc takze niedlugo zaczniemy staranka ,miłego dnia

reklama
Kamilove gratulacje!!!
mialas jakieś objawy, przeczucia???
Dzis u mnie 27 dc czasami cos mnie zakuję, ale nie mam pojęcia, nie będe testować jeszce bo owu była ok 16 dc wiec poczekam do 32 dc jeżeli @ nie przyjdzie :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry