• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A to taka gadula z niego :)
Mój kiedyś też taka papla był ale nauczył się ze nie dobrze za dużo opowiadać :) może z nim pogadaj o tym?

Edyta ja też mam nadzieje ze dzisiaj się wybiorę z moim na spacer jak doktorka pozwoli :) takie słoneczko od razu się przyjemniej na duszy robi ;)
Może to wina pory roku i pogody? Wiosna wystąpi w nas nowy duch :)

cześć dziewczyny, chciałam się przywitać, pisałam dłuższego posta ale mi go wcięło
to mój pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko, najbliższa @ w weekend
pozdrawiam

Anulka aby lekarz zezwolil na spacer takie dotlenienie sie mu przyda :tak:

Balladyna witaj ,rozgosc sie :-)

Kami chyba tak latwo nie bedzie przeczytalam ze przy moim ubytku czesto wystepuje nieplodnosc wtorna ,normalnie siedze i rycze :-(

Przepraszam ze nie zaglądam ale taka zalatana jestem ze szok. Ciężko weekend, w pracy gon za papierami. I jak tu Was nadrobić?

Lux kochanie powiedz ze są II, tak czekam jak u Kami &&&&&&&&&

Anulka mały juz dużo lepiej wnioskuję ;)

reklama
Dziewczyny wszystko będzie dobrze :)
Ja wychodze z założenia że co ma byc to będzie, ale wiadomo że jak przychodzi @ to jest mi smutno. Wierzę że tak poprostu ma być.

Dzis u mnie 28 dc piersi bolą i są spuchnięte, ale bardziej prawa boli od pachy. Może to równiez oznaczac zbliżająca sie @ poza tym objawów ciążowych brak :P zobaczymy. Męzus tez wczoraj stwierdził że coś cycki mi urosły...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry