• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Właśnie zauważyłam na moim suwaczku, ze dzisiaj mija 5 miesięcy od straty mojego aniołka :-( Może to głupie, ale jestem z siebie dumna, ze przestałam liczyć dni, tygodnie, miesiące...

reklama
Lux wiem ze mam dzieciaczki i Ciesze sie z tego bardzo co nie zmienia faktu ze jestem jeszcze nie spełniona ;-)

Majdaczku a co u ciebie ?

Balladyna rozumiem cie doskonale ,kazda kobieta chce miec swoje dzieciątko ,mloda jestes wiec szybko powinno sie udać zaciazyc ;-)

Julia a u ciebie jak tam ?

edyta dziękuje, ze pytasz. Po staremu, niestety :no: Pracy dalej brak, próbuje jakoś się trzymać, choć czasem przychodzą takie dni, ze już wydaje mi się, ze już więcej nie wytrzymam :-( Teraz skupiam się na Komunii syna, przynajmniej mam o czym myśleć i wtedy jest mi z tym lepiej. A u Ciebie co ciekawego słychać?

Majdaczku szkoda ze pracy nie znalazlas ,ale plus taki e masz czas na przygotowania do komunii syna ;-) u mnie po staremu ,ostatni cykl trwał 24 dni a dzisiaj poczytalam ze duzo kobiet z moimi dolegliwościami ma nieplodnosc wtórna :-( takze zalamalam sie ...

Kotek podziwiam kobiety które potrafią badać szyjke ,ja tego nie potrafię :zawstydzona/y:

Edyta no wlasnie ostatnio zauwazylam ze rotacja sie u was zrobila....nagle mniej postow, plus taki ze zaczelam ogarniac wasz watek;-) co do niedawna niebylo mozliwe hehe
Ja dzis po wizycie u lekarza, pecherzyk pekl;-) wiec dobry cykl, zadowolona bylam, ze moza zaczynam normalnie funkcjonowac;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry