• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

@majdaczek14 :

U mnie @ ma NIE byc od 6.03 :) Jest to moj 1 cykl starań o pierwsze dziecko. Mam 28 lat i obralam sobie cel urodzic przed 30stka wiec pomalu juz zaczynam, oby sie udalo! :)

reklama
Dziewczyny ja nie rozumiem o co chodzi z tym kakaem:) dostałam co prawda maila i hasło ale jakoś nie w temacie jestem..

Lux ale ile można po lekarzach chodzic... moja średnia miesięczna wizyt to jakieś 8-10.. w ciagu 4msc byłam częściej niż przez całe życie..

Edyta no właśnie żadnych operacji. Chyba że możemy wliczyć w to kolonoskopie czy sigmoidoskopię, ale to zabiegi a nie operacje.. No a w sumie mam WZJG, tyle że nigdy wcześniej mnie tak nie bolało..

Lekarze są do bani.. Chodzi się od jednego do drugiego i efektu nie widzę..

Julka może lekko podwyższona prl jest przyczyną, nie wiem. Jak by była mocno podwyższona to moglabys się martwić. Aschlee dziękuję :* Enej wiem jak to boli, jak się czeka i czeka. Ale zrozum, że w końcu się uda! To czekanie i latanie po lekarzach zostanie Ci wynagrodzone. Po prostu determinacja też dużo robi.

Pojde do lekarza i napewno da mi coś na obnizenie. Niestety będę już po owu wiec prawdopodobnie kolejny cykl bez efektu ale pomimo tego będę próbować. Lux trzymam kciuki ;-)

Lux,

Chodzi albo @, albo o fasolę ale ja ta druga opcje obstawiam. Wpadłam w wir sprzątania i juz tylko podłogi umyć mi zostało i obiad zrobić :) ahh jak miło [emoji14] [emoji14]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry