• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Balladyna czulosc testu 25 mogl nie wyjsc we wczesnej ciazy takze musisz poczekac :tak:

Ja juz wywiesilam pranko i zdecydowalam ze dzisiaj na obiad beda krewetki z makaronem ryzowym do tego sos ostrygowy ,robi sie chwilke wiec przy garach stac nie bede :-p

dzięki Edytka za info :)
ja jeszcze nigdy w zyciu nie miałam w ustach owoców morza, no nie mogę się przekonać, nawet kęsa, tak jak flaków nie przełknęłam i żołądków hihi. Ja na obiad mam jeszcze gulasz z karkówki wczorajszy.

A skad sos ostrygowy? Jak wogole robisz?

kupuje gotowy ;-)

dzięki Edytka za info :)
ja jeszcze nigdy w zyciu nie miałam w ustach owoców morza, no nie mogę się przekonać, nawet kęsa, tak jak flaków nie przełknęłam i żołądków hihi. Ja na obiad mam jeszcze gulasz z karkówki wczorajszy.

Ja tez dlugo ne moglam sie przekonac ale przyszedl taki dzien ze maz mnie namowil i zjadlam krewetki teraz to sa moje ulubione owoce morza ,moje dzieci za nimi przepadaja a najbardziej najmlodszy ,homar to tzw niebo w gebie uwielbiam za to malze juz mi nie podchodza ,jedynie nie moge sie przelamac do slimakow ale moze kiedys sprobuje :-p

Balladyna tak mam 700 zł niezależnie od tego ile godzin chodzę :) bo często jest tak, że gdy któreś dziecko jest chore z nim siedzę, bo ono nie jest w szkole.

Madzionlina ja na swojego chłopa też miałam nerwa, wczoraj się pogryżliśmy i od słowa do słowa mi powiedział że ja to już wcale o niego nie dbam, nic mu nie piore, nie prasuje :szok::-D a faktem jest że on żelazka nie miał w ręku już od hohoho.. o praniu nie wspomnę, i często powtarza jak to ma dobrze ze mną. A Tu nagle zonk. Jakieś takie absurdalne pomysły mają, chyba dla zasady gadane. Uciekam, odezwę się jutro :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry