Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zostane:-)Nusia Kochana moja zostań tu! Laski, właśnie, że nie była używana karta od tygodnia. Stary próbuje załatwić na jutro wolne żeby jechać do banku to sprawdzić
przykro mi przytulam mocnoDziewczyny przynosze złe wieści. Byłam na wizycie i pęcherzyki są za małe;( 8mm i 4.5 ;(((( nic z tego nie będzie w tym miesiącu . Dostałam Clo od 2-6 dc;((((
Balladynka jak u Ciebie ?
ja to nie rozumie takiego podejscia,powinna się cieszyć że jej sie udało przecież płeć nie jest najważniejsza,tyle walczyla a teraz co nie jest zadowolona,szczęśliwa...Pamiętacie jak Wam pisałam, że mam koleżankę, która trzy lata walczyła o bobo? Marzyła o córce. Okazało się dziś, że to syn. A ona jest rozgoryczona, że nie dziewczynka. Zamiast się cieszyć, że w ogole jest w ciąży, to źle jej jest.