• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

nas wczoraj dopladl jakis paskudny wirus do polowy dnia trudno mi bylo funkcjonowac rozwolnienie i wymioty, wieczorem juz lepiej no i dzis w miare przeszlo, maz wczoraj wieczorem nie wiem jak dzis w pracy wytrzyma, mam nadzieje ze malutka omine,
ja w tym cyklu ic nie wiem objawy owulki raz sa raz nie ma, niby wczoraj i dzis jakis sluz, sama nie wiem, ogolnie na tym etapie co miesiac juz zawsze jestem po owulacji a ten miesiac jakis pokecony

reklama
ponoc te czule testy dziesiatki wychodza juz po 11 dniach od owulki tak czytalam na innych forach, ale ja juz sobie obiecalam ze zrobie jak najblizej terminu @ bo z zagniezdzaniem bywa roznie, zreszta u mnie ten cykl juz raczej poszedl na straty

Edyta 3 dni przed @ to chyba nie możliwe;) jakoś te testy owu mnie ostatnio zawodzą he wkurzajace człowiek się przygląda na ta kreskę i musi porównać dobrze czy wystraczajaco ciemna czy nie. Są takie elektronicznie testy owu Ale nie widziałam u nas w Pl ze Buzka się pokazuje jak wykryje LH

Edyta 3 dni przed @ to chyba nie możliwe;) jakoś te testy owu mnie ostatnio zawodzą he wkurzajace człowiek się przygląda na ta kreskę i musi porównać dobrze czy wystraczajaco ciemna czy nie. Są takie elektronicznie testy owu Ale nie widziałam u nas w Pl ze Buzka się pokazuje jak wykryje LH

to nie wiem,mojej znajomej wyszedl pozytyw jak w ciazy byla :zawstydzona/y:
Masz racje sa takie elektroniczne testy New Clearblue Advanced Digital Ovulation Test--Pack of 20 Sticks 2 Month Supply | eBay

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry