reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2015 : )

nas wczoraj dopladl jakis paskudny wirus do polowy dnia trudno mi bylo funkcjonowac rozwolnienie i wymioty, wieczorem juz lepiej no i dzis w miare przeszlo, maz wczoraj wieczorem nie wiem jak dzis w pracy wytrzyma, mam nadzieje ze malutka omine,
ja w tym cyklu ic nie wiem objawy owulki raz sa raz nie ma, niby wczoraj i dzis jakis sluz, sama nie wiem, ogolnie na tym etapie co miesiac juz zawsze jestem po owulacji a ten miesiac jakis pokecony

reklama
A ja glupia znalazlam test owu i zrobilam i wyszla druga blada krecha, czy to cos znaczy?

Na innym forum znajoma zrobila test ovu na poczatku ciazy i byly dwie kreski, takze to prawda ze te testy tez wychodza w ciazy :tak:

Kami dobrze bedzie ;-)

Madziolina,Marta,Nusia trzymam kciuki za piatkowy test &&&&&

ponoc te czule testy dziesiatki wychodza juz po 11 dniach od owulki tak czytalam na innych forach, ale ja juz sobie obiecalam ze zrobie jak najblizej terminu @ bo z zagniezdzaniem bywa roznie, zreszta u mnie ten cykl juz raczej poszedl na straty

Edyta 3 dni przed @ to chyba nie możliwe;) jakoś te testy owu mnie ostatnio zawodzą he wkurzajace człowiek się przygląda na ta kreskę i musi porównać dobrze czy wystraczajaco ciemna czy nie. Są takie elektronicznie testy owu Ale nie widziałam u nas w Pl ze Buzka się pokazuje jak wykryje LH

Edyta 3 dni przed @ to chyba nie możliwe;) jakoś te testy owu mnie ostatnio zawodzą he wkurzajace człowiek się przygląda na ta kreskę i musi porównać dobrze czy wystraczajaco ciemna czy nie. Są takie elektronicznie testy owu Ale nie widziałam u nas w Pl ze Buzka się pokazuje jak wykryje LH

to nie wiem,mojej znajomej wyszedl pozytyw jak w ciazy byla :zawstydzona/y:
Masz racje sa takie elektroniczne testy New Clearblue Advanced Digital Ovulation Test--Pack of 20 Sticks 2 Month Supply | eBay

reklama
Do góry