• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Powtarzam prośbę, aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo

hej Kochane!!!!

Co za wiadomość !!!!!!!!! Claudia gratuluję z całego serducha!!!!!!

Kobietki z negatywem... u mnie w 1 ciąży test wykazał dopiero ciąże 6 dni po terminie spodziewanej @ ! Więc głowy do góry i cierpliwie czekać na termin!!!! A my tu trzymamy kciuki!

w wieku 18 lat też miałam mikro poronienie.. gdyby ginekolog mi nie powiedział to nawet bym nie wiedziała... miałam 2 dni spóźnienia i nagle tak mnie zalało że masakra.. mama zabrała do gina... i to on mnie uświadomił co i jak. - żadnych objawów! tym bardziej że się zabezpieczaliśmy.. wiec nawet podejrzeń nie było... Potem 1 ciąża... w dniu spodziewanej @ prawie zwymiotowałam po kawie... którą piję dzień w dzień zaraz po przebudzeniu... to samo następnego dnia... potem kolejnego 3 dni po terminie@ zaczeły piersi boleć... ALE JAK!!!!!! test negatywny... 3 dni później pozytywny... :-) od 9-14 tygodnia plamiłam... a potem to już z górki.

Claudia a może ta wydzielina z piersi to najzwyczajniej siara ? Mi zaczęła lecieć w 19 tygodniu... a w necie czytałam że na kilka tygodni przed porodem się pojawia... ginekolog powiedział mi że niektóre kobiety mają od samego początku .... :baffled:

Lux -- super że się pogodziliście... ja wychodzę z założenia że o związki warto walczyć :tak:

mój mążnie jest młodszy.. Ale starszy ... o 10 lat :tak: mimo różnicy wieku super się dogadujemy.... Z moimi rodzicami dogadujemy się super :)Ale nie mogłabym z nimi mieszkać ... Za to teście.... :no:eh nawet nie mówię...

u mnie dziś 20dc.... przytulanki"finałowe" były 16,17 i dziś :) od 17 dc pobolewają piersi.... dziś kłucia w podbrzuszu.... podejrzewam że 17 dc była owulacja.... .

A ja jakiegoś doła załapałam.... koleżanka dziś urodziła dzidziusia....z wpadki.ehhh

Edyta.. my mieliśmy łącznie7 aut .. od 2 lat mam swoje własne... - uwielbiam je! A mąż już szuka swojego numeru 8... tym razem... kręg poszukiwań bardzo zawężony.... bo 7 osobowe :)

takiego smaka mi narobiłyście tym żeberkami że i u mnie dziś zagoszczą na stole... w sosie bbq... - synuś ubóstwia !! A na jutro karczek z wędzonym czosnkiem!!!

kiedyś miałam wielki problem z zapisywaniem @... kiedy co i jak.. aż pobrałam sobie kalendarzyk menstruacji z Play Store w telefonie :) Polecam!!!!!

uciekam sprzątać! Miłego dnia!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry