• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Claudia. super! gratulacje :tak::tak::tak::tak:

Lux, mój mąż też młodszy ode mnie, ale aż 3,5 roku ;-) nie przeszkadza nam to, naprawdę uważam że to mój jedyny :tak:

Dziewczyny, żeby już był czerwiec, chcę już zacząć starania :sorry2:

reklama
kamilove fajnie, ze wszystko z dzidzia OK.

Claudia31 wielkie gratulacje. Gdzie Cie wpisać z II kreseczkami na październik czy już listopad?

Za wszystkie testujące niebawem trzymam mocno kciuki, a te do, których niestety zawitała wredna @, przytulam mocno i trzymam za kolejny cykl :tak::tak::tak::tak::tak:

Termin wyjdzie na pierwsza polowe listopada chyba ze cesarka bedzie wczesniej. To zaczepie o pazdziernik. Pierwsza ciaze mialam ciezko i porod tez ciezki wiec zobaczymy co moj lekarz powie

Julka zawsze mozesz lekarza zapytac ja robilam hormony ale to juz dawno i nie pamietam jak to z prolaktyna jest :zawstydzona/y:

Olcia czas tak szybko plynie ze zanim sie obejrzysz to zaczniesz staranka :tak:

i tego się Lux trzymam wizji niedługiego spokoju :-) to wiesz jakby to wujek mojego powiedział, że Twój będzie miał zasługi u Pana Boga , z nas się tak zawsze śmieje tylko w naszym przypadku to ja je będę mieć ;)

Witaj cie to ile mamy pozytywnych kreseczek od rana?
Jolasia ja rowniez chce testowac okolo 4 marca, juz wczensiej ktos tez zglaszal ze 3 chce sprobowac to moze kolejna grupa sie zbiera?

reklama
Pójde do lekarza jezeli systuacja sie powtórzy.

Myslę że jest ok bo w listopadzie miałam dokładne usg i miałam zabieg: usuwanie narosli z szyjki macicy (na samym wejściu do macicy) i w grudniu byłam na kontroli i było wswzystko ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry