• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kamilove fajnie, ze wszystko z dzidzia OK.

Claudia31 wielkie gratulacje. Gdzie Cie wpisać z II kreseczkami na październik czy już listopad?

Za wszystkie testujące niebawem trzymam mocno kciuki, a te do, których niestety zawitała wredna @, przytulam mocno i trzymam za kolejny cykl :tak::tak::tak::tak::tak:

Powtarzam prośbę, aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Kotek dziewczyny maja racje musisz to skonsultowac z lekarzem

gaga ja tez nie uzywam cudzych rzeczy bo raz nie lubie a dwa glupio tak kogos brac :sorry2: wiesz ja mieszkam u siebie i do salonu czy pokoju kosmetykow chowac nie bede ,u ciebie jest inna sytuacja takze rozumiem ze chowasz kosmetyki ;-)

Laski to ja kiedyś miałam faceta, który naprawdę na brak kasy nie narzekał, ale był chytry i cała jego rodzina również. Gdy tam zostały jakieś moje kosmetyki to gdy np za dwa tygodnie przyjechałam to nie było po nich śladu! Jego matka je używała. Zaczęłam zabierać je z powrotem do domu.

reklama
Kochane mam takie pytanie odnośnie prolaktyny. Siedzę przed netem i czytam i rożnych rzeczy si.e doszukuje. Miałam badaną prolaktyne w szpitalu dosłownie minute po przebudzeniu. Czytałam, że trzeba ją robić min. 3 godz po przebudzeniu bo w trakcie snu i po przebudzeniu jest wysoka. Teraz sama nie wiem czy nie powtórzyć bo wynik może być niemiarodajny. Wizyte mam w poniedziałek, ale sama lubię wiedzieć na czym stoję i o co zapytać w trakcie wizyty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry